IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ASO

Сложих си поръчка за нагоре - съжалявам тъй като не играя днес сериозно не искам да заблудя никой и за това няма да кажа нивото ама вие се сещате.
    Имам малко работа
    успехи

Коментар

• gbp/usd

Отмених 1,8783 . Ще чакам докато се успокои пазара.

Коментар

• ASO

Koko , az sym v pylen shah . Mislia da poizostavia evropeiskite valuti i da nablegna na CAD i JPY , ama shte vidim , Uspeh ti jelaya

Коментар

• korekten bg forex broker

Az tyrguvam s deltastock i sym dovolen ot internet tyrgoviata , no ne i ot platformata . E kradat po niakoi i drug pips , no koi li ne go pravi . Po i-net izpylniavat porychki v ramkata na okolo sekunda maximum 2 , no s platformata moje i niakolko minuti da ne uspeesh da napravish sdelka . Loshoto e che ne garantirat stopove , no vseki sam si preceniava kyde da tyrguva.
          Uspeh

Коментар

• ASO

Не съм казал такова нещо новичък даже току що ми удари стоп -20п нотехниката не може да каже какви са данните - аз лично ще купувам но не знам от кога

Коментар

• ASO

Koko Zdravei . Po tvoiata teoria sled kato sme se pozicionirali na dynoto za denia ( E/D ,GBP/D) sega sled dannite shte trygnem nagore ) Ne moga da razbera zashto samo 3-4 den amerikancite kato se poiavat i kupuvat JPY , az pyk si ia prodavam sled 23.00 chasa i si kylva po 30-40 pipsa do 15.30 na sledvashtia den!

Коментар

Г-н Ангелов всички бг брокери все още не си заслужават но имат доста голям напредък. Хубавото е че всички предлагат демо така че може да прецените кои е добър и кой не. Личното ми мнение е че най добрата платформа имат СТС а най стабилно на пазара като фбк стоят Елана, имам добри впечатления от демото на всички включително делта, очарован съм от онлине версията на Евър но имам в бг сметки след много експерименти само в СТС които също се дънят все още и то гадно. Ако ще играете с по-голяма сума все още е за предпочитане навън - аз лично препоръчвам фхсм, Петър препоръчва Саксо, GFT също става имал съм реална смчетка там и стават
                Успехи

Коментар

• ASO

след данни за молбите очаквам да са около 350 к

Коментар

• ASO

след данни за молбите очаквам да са около 350 к

Коментар

Molja kolegite ot foruma da mi prepory4at korekten bg forex broker s dobra platforma za tyrguvane.
                      Njakoj ot u4astva6tite vyv foruma polzva li DeltaStock. Kakvi sa va6ite komentari za tozi broker? Molja spodelete kakyv e intervalyt ot vremeto na podavane na pory4kata do fakti4eskoto j izpylnenie?
                      Blagodarja!

Коментар

• gbp/usd

Покупка (10к) от 1,8827 макар, че смятам че подкрепата 1,8820 няма да издържи. Очаквам 1,8780 да устои. Ще добавя на 1,8783 (10к).

Коментар

• ASO

кога я виждаш тази цел,че и аз gbp чакам да тръгне нагоре,а то все надолу върви май нещо...

Коментар

• Евро долар

Пак купих от 1.3240 със стоп 1.3220 и цел 2п+

Коментар

• Разяснение

Нов трейдър - а ударило ми стопа +2п, кой ти ги дава,
                              Та аз преди нова година за майтап прогнозирах курс евродолар 3000 защото всички прогнозираха тогава 1.45++ а мен ме кефи 3000 -- защото съм си харесал една американска марка СУВ и не що защо са савам толкова пари а да не си я купя за 200 евра. Искам 3000 поне за малко, защото иначе ще трябва да си тегля от сметката

Коментар

• ASO

ПОКУПКА 20 К ОТ 1.8837 ЦЕЛ 1,8960

Коментар

Working...
                                X