If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За 30м си прав, на 102,60 е 20МА , но смятам , че ще има още един пробив на 102 до 101,80 където има големи поръчки купува и затова тези нива 102,20-30 са ми минимума. По скоро ако видим нива 103,50
ще добавя към късата си позиция.
Желая ти успех !
Струва ми се,че на ниво1.3060 двойката среща временни трудности ако продължи да се мотае там още 1/2 часа ще си помисля,че ще има желание за юг както сутринта дали пък няма да върне обратно на подкрепата около 1.30,и от там да се чакат данните за кап.потоци днес по-късно
Благодаря на всички за отзивчивостта.
Компютъра тръгна,след основно почистване и няколко пъти вадене и смяна на батерията.
Сега само пише,че е за смяна,но това лесно се урежда. ))
Между другото преди малко скъсих кабел на 1.87 и дори да не направи ново дъно,ще хвана
поне 100 пипса.
Късмет и успех на всички.
Oferta za kombinirana igra na FOREX. Investiciata ot men, pechalbata za vas! Koito se interesyva da drasne edin mail na : dinobot@abv.bg i shte kaja ysloviata.
Защо ми се струва, че еврото е близо до горната граница на възможностите си и това е редовното лъжливо движение преди данни? Само като тема за разсъждение, не го играя. Коко, гледам, че и теб те борят такива подозрения :-)
Коментар