If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро на всички според мен денят ще е усобено интересен особено ако преди обед бъде премината границата от 1,31 мисля че прогнозата ми за 1,33 е все още валидна. Така че много много внимаваите с късите евра. Успех на всички спекуланти.
Ако те слуша човек,то по-добре да се затвори сега,когато съм на фитка.........ама и аз не вярвам на писанията за силен долар,при полужение,че всички големи банки прогнозират 1,35-1.37 до края на Q1
Ylian,az sam bez e/s i iskam da te uspokoq 4e ne si zle no badi podgotven da vleze6 na hedj pri probiv na 1.2979,ini si prigotvi kinti da izdarji6 do 1.2780
Коментар
SwinG
e/$
не вярвам, че ще пробие 1,30 - това някакси не мога да им повярвам. Ако искат да ми наредят H&S-рси от дневна до 5 минутка пак някакси не могат да ме убедят. Успех на всички дълги
Юлиане за Сорос говорят, че имал три инвестиционни техники: 1. Започвайте с малко. Ако нещата потръгнат, отворете голяма позиция... 2. Пазарът е глупав, затова не се старайте да бъдете всезнаещи... 3. Спекулантът трябва да определи първото ниво на риск, на което е готов да отиде.
Успех
Коментар