IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/$

У. Баффет продолжает держать короткую позицию по доллару. Валютный рынок

20:46 19.01.2005

Уоррен Баффет, возглавляющий Bershire Hathaway, заявил в интервью CNBC, что не видит причин, по которым доллар сможет избежать понижения, однако он не знает, когда это произойдет. Баффет сказал, что, несмотря на то, что он имеет короткие позиции по доллару на FX, большинство его активов остаются в этой валюте. Финансист прогнозирует повышение инфляции из-за падения курса доллара, добавив, что обычно инфляция является плохой новостью для каждого

Всеки сам да си правиизводите , аз лично продължавам битката с йената и паунда

Коментар

• е/$

Не знам но преди когато имаше подобни писания че е къс а еврото растеше след няколко дни се срина от близо 30 под 28

Коментар

• EUR/US - Veselqk

Veselqk щом след вчерашната критика си излизнал на печалба -значи не е била напразно ...))
        Радвам се за теб и успех ти желая ..!!

Коментар

• е/$

Коко от какво ниво е влязъл?)

Коментар

• е/$

Какво мислите за писанията за позицията на Бъфет

Warren Buffet weighed in on his USD view. He sees a lower USD
            and is talking a sizeable book, short upwards of $20 bln according to media
            reports

Коментар

• EUR/US -DR

Добър вечер,добро утро ,добър ден и успех на всички спекуланти.
              -DR ,радвам се че си намерил време да излезеш от дългото е/$.Покрай твоята критика вчера и аз изкарах +41 пипса днес като удължих в 18.43 ч вчера.Знаеш ли кое е най-забавното излязил съм на същото ниво както и ти 1.3090-това е сериозно.

Коментар

• GBP/USD

Аз пък слагам стоп профит на късите кабели на 60 пипса + 1.8736 ако го удари ще търся удобен вход за ново скъсяване! Успех на всички

Коментар

• е/$

Swing, тама е въпросът че много хора са го направили вече на тези нива и много малко от тях се изчистиха днес над 1,31. Но колкото повече, толкова по-бързо ще е влакчето на ужасите

Коментар

• е/$

здравейте може и да е грешка, но ще опитам един експеримент от тук - влязох отново 10к long е/$ на 1,3006 стоп и ривърс на 1,2985. Ако ще пада да пада - ако ли не мога пак да прибера няколко пипса. Успех на всички!

Коментар

• EUR/US

За да пробие тази вечер 1,2980 ще трябва да гръмнат стопове на евро/йена и на паунд/йена. Долар/йена ще получи подкрепа на около 102,30 и това ще натисне еврото под 1,2980 и паунда под 1,8660. Технически само така могат да се вържат нещата, а и въпросните стопове са си съвсем близо.

Коментар

• EUR/US КОКО

Обаче най обичам да ми гръмне стопа и да тръгне на обратно тоя номер за втори път ми се случва днес

Коментар

• EUR/US КОКО

Бумна ми стопа на добавката в кабела трябваше да го сложа на 38.2% от 1.8525/1.8825 ама може и по-добре да е така

Коментар

• EUR/US

Сега въпросът е - ще видим ли стоповете...

Коментар

• EUR/US

Оп,целунахме вододелната линия ................

Коментар

• EUR/US КОКО

Здравей КОКО !Току що се включвам отново.Виждам че си ми писал но не бях пред компютьра - то за цял ден бях на линия само 30 мин.-като се вьрнах от клиниката.Успях да излезна от дьлгите на 1.3090 и мисля че трябва да сьм доволен...От тогава до сега бях на ветеринарен лекар...За кое по-напред време ))
                                1anti за войната с Иран писах вьв форума ден два преди изборите а именно че преизберат ли Буш тя е неизбежна...и продьлжавам да мисля така.Дьлго е за обусновка ..но го приеми както ти го казвам....

Коментар

Working...
                                X