IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Обраха стоповете под 1.2980 , а сега накъде? Коко , то се видяло че едва ли ще намеря удобен вход за нова къса в кабела , ами да взема да удължа) ти къде смяташ да удължаваш?

Коментар

• тоя с процентите

А междувременно поглеждайте евро/долар, май се заформя нещо по-сериозно....

Коментар

• тоя с процентите

Абе тя жена му едва ли ще се уплаши от едно прасване, ама не разбрах човека лично от мен какво иска... Ей, не съм го виждал и чувал досега, какво му стана изведнъж?

Коментар

• е/$

ZDRAVEI I NA TEB IWO....))
          Spomniam si ,che edin pat s teb si govorihme ,nali...Radvam se ,ako si zapochnal veche da targuvash na real...))Chestno da ti kaja ne mi se viarva KUKI da e faliral...))Shtom az sam na powarhnostta ....no da ne zabraviame ,che na tozi sviat vsichko e vazmojno...za sajalenie....Ti sasa sistemata(PAZARA) ne mojesh da se preborish...po-dobre se stremi da si s nego...

Sajaliavam che sam iztri adresa na KUKI....CECO....... AKO SI TUK DRASNI EDIN MAIL....)SHTE SE RADVAM DA SE CHUEM...)

Коментар

• тоя с процентите

Абе направо да вземе човек да прасне жена му....

Коментар

• Баламата

И все пак е приятно да видиш стари познати във форума, здравей, Доне Радвам се че си още тук, което ми говори че пак си напред с позициите. И аз поизбих малко от загубите отпреди нова година, но имам още малко. Е, не е фатално, но и другия ми бизнес започна да се оправя, изобщо всичко си идва на мястото

Коментар

• е/$

този с процентите е поредния фалирал

Коментар

• тоя с процентите

Балама, прасни жена му ако ти падне...

Коментар

• е/$

фалираха с това съм съгласен - необходими са дебилски нерви и голям портфеил за да се прецака системата - лично аз се гъбаркам с някакви смешни суми - задавам си въпроса докога -отговора е докато съм готов да печеля - проблема е че се печели доста трудно , а по лесно се губи и е необходимо цялото време да се посвети на това занятие - решил съм от 1 февруари да вдигна залозите

Коментар

• е/$

Този пък какъв е, с многото проценти в ника си? Не си спомням да съм задявал нито жена му, нито него Странни хора се появиха тук

Коментар

• Баламата

Здравей! Никъде не съм изчезвал, тук съм. Но рядко пиша. Просто не са ми приятни постоянно
                        обновяващите се никове на някои стари познайници. За съжаление някои колеги безразсъдно
                        им обръщат внимание и контактувайки с тях ги подкокоросват.
                        Ти как си? Желая ти успех!

Коментар

• е/$

Balama Zagoliamo moe sajalenie Kukuvicata riadko se poiaviava....az lichno mnogo riadko si pozvoliavam da pisha tuk....prosto sa se navadili takiva elementi .....KIKIta kakva li ne izmet koiato razvalia duha ha foruma prosto tia hora ne sa tuk za da dadat ili da potarsiat savet.....te prosto se zaiajdat....zatova i nivoto na foruma zapada....niama znachenie.... haide uspeshna targovia na vsichki....))Dori i na teb KIKI.....

Коментар

• Кукувици фазани и др.

Представителите на тая фауна глътнаха вода и се удавиха.Затова ги няма.

Коментар

• е/$

Дона потъна.Ти не разбра ли?
                              Скъсан е.Събира за нов акаунт.

Коментар

• balamata

mahai se ot foruma idiotoooo

Коментар

Working...
                                X