IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DR

Пореден напьлно си прав ..и мен ме дразни, но не зная ,защо на клавиша излиза точно това .."ь.".Нещо от програмата коята са залажи ли е ..??? А забележката ти зная и прочетох ..Какво трябва да се направи според теб по вьпроса ? ??

Коментар

• DR

Надявам се да го приемеш като добронамерен. Понеже се стремиш да пишеш грамотно, т. е. не пишеш както ти падне, можеш да положеш малко усилие да използваш Ъ, а не Ь.
      "че ще бьде ..ще бьде" изглежда по-добре така: "че ще бъде ..ще бъде"
      Веднъж ти пратих такъв пост, но ти май не го прочете. Естествено, няма никакво значение, просто въпрос на естетика. Ъ се намира на Y, ако пишеш на фонетична.
      Всичко най-добро ти желая!

Коментар

• DR

Наблюдаващ може стига да е добронамерен ...

Коментар

• DR

Докторе, може ли един страничен съвет от мен?

Коментар

• EUR/USD Пореден

Пореден като ме питаш ще ти отговоря - твоят април при мен е октомври ...но нямам претенции кьм твоята прогноза ..
            Относно Гаус ))Какво да ти кажа за него - надявам се че ме понася ...)

Коментар

• EUR/USD

Твоята диаграма по-бързо ли вижда нещата?
              Нищо не ни казваш за Гаус,обгръщаш го с мистика. ))

Коментар

• USA Пореден

Пореден по моята диаграма е различно ,но може и да си прав...-Ще стане ясно .

Коментар

• HELLP

Благодаря на всички които ми писаха.Незнам как точно стана но с ваша помощ се справих :-)
                  Мерси още веднъж.

Коментар

• EUR/USD-до DR

Докторе,написал съм го,след около 2 месеца-края на март началото на април.

Коментар

• USA Пореден

Пореден - да ще бьде този тест -поне така мисля ! Но не ми стана ясно това 1.37-!42 за кога е ..вьв времето .То че ще бьде ..ще бьде но за кога го виждаш ти ??
                      Supertrаder виждам че си ми писал в пост от 20.03- sorry не бях на линия .Ако има нещо пиши на e-mail адреса ми - няма проблем.

Коментар

• [EBAY]

Значи според коментар които пусна моя брокер днес акците са паднали с 16% заради по ниски очаквания за печалбите на компанията а и до колкото прочетох това се дължало също на това че акциите многократно надминавали стоиноста на активите на компанията.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USA

Утре по мое мнение ще имаме успешен тест на 1.29 и котировка някъде около 1.2860-1.2870.
                          Кабела най-вероятно няма да слиза под 1.865 при това положение.
                          Поставям лимитирана поръчка и за удължаване на EUR/USD от 1.288,стоп на 1.2840 а целта вече
                          съм я споменавал - 1.37-1.42 - ще я мислим след около 2 месеца. ))

Коментар

• USA

)) Точно...

Коментар

• USA

AMERICAN ECONOMICS
                              You have two cows.
                              You sell one and force the other to produce the milk of four cows.
                              You profess surprise when the cow drops dead.
                              You put the blame on some nation with cows &
                              naturally that nation will be a danger to mankind.
                              You wage a war to save the world and grab the cows.

Коментар

• [EBAY]

Точно защото не се занимавам с акции затова попитах.Благодаря за информацията.

Коментар

Working...
                                X