IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро на всички,Хоската и аз съм на GBP/JPY и ми се варти идеята от вчера за 217 какво мислиш?
    Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• VIP,излизал е братле,просто не гледаш където трябва,ако не вярваш например провери тук:

http://www.netdania.com/ChartStationDemo.asp

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        Между другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога

Сега ще дебна за нов вход с цел 216.00
        a mejdo drugoto 215.60 ne e izlizal dnes na grafikite !

Коментар

• Аз на 215.54 скалпирах и за сега се въздържам. Възхищавам се на GBP/NZD.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Между другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога
            Hoska, ot tolkoz naduvane nakraq ste vzemesh da se izpusnesh v gastite...

I drugi hora realizirat pe4albi no ne opistqvat sveta ve....

Коментар

• Между другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога

Сега ще дебна за нов вход с цел 216.00

Коментар

• E dnes az shte ti pokaja edni gotini prognozi, a i oshte po-dobri profit

Първоначално изпратено от Хоската
                Кирил123,дори и да не виждаш сигнал,това не пречи да си правя яките профити и да демострирам добро владеене на тези два кроса,нали?

Коментар

• Niakoi drug osven men igrae li kas GBP/JPY ?

Коментар

• Кирил123,дори и да не виждаш сигнал,това не пречи да си правя яките профити и да демострирам добро владеене на тези два кроса,нали?

Коментар

• Здравейте,
                      Като сме заговорили кой какви позиции има да си кажа и аз мойте.
                      От 12.07.06 имам къса gbpusd 1.8472 която не затворих миналите дни и сигурно ще ме помислите за пълен куку, но на демо мога да си го позволя, все още уча.Имам селллимит на 1.8520. И дълга jpnusd 116.70 цел 117.8

Успешен ден.

Коментар

Добро утро,днес вече е почти сигурно,че ще имаме нов връх при евройената,в което разбира се не съм се съмнявал,въпреки че рейнджът тук се проточи,но нали суапът влиза в касичката всеки ден,така че може да почакаме още.
                        При паундйена имам t/p 215.60,който се надавам да гушна още днес,след това ще гоня цел 216.00
                        Zdrasti , ne vijdam nito edin signal za tova , az minalata sedmica skusiavah ama izbiagah s malka zaguba . Ako trygne korekcia po -goliama ot 100 pipa sigurno 6te se dylji na niakoi sluh a tova ne moje da se predvidi . Dori mi se struva 4e dnes 6te vidime 216.50 . hahah Xoskata se kefi sega. Xoska posle nie kato doide nizhodiash trend 6te pravim po 100- 200 pipa na den i 6te se hvalim kolko sme dobri v tozi kros

Haide do posle
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Zdraveite
                          Poztaviam sell limiti na eur/usd 0.2615 , 0.2630 , 0.2660 , celi kakto e poso4il koko po dolu 0.24.

pri nzd zagubih niakoi lev tia dni , no v4era si gi izbih tui 4e sam gotov da vlizam i tam . sell limit na 0.6250 , 0.6275 i estestveno 0.6298 , ako eventualno dostigne do 0.6325 6te udvoia cialata kusa pozicia i 6te sloja stop na 0.6350 .

Tova ot men zasega
                          Do Skoro i uspe6en den Vi jelaia
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Dobro Utro na vsichki !
                            Ochakvam dnes mnogo silna korekzia v dvoikata paun/ yena predpolagam do niva 212, v posledstvie zel 210 .
                            Predpolagam che tova dvijenie shte se pokaje po-silno izrazeno kam 11-30 - 12,30 H i posledstvie shte prodalji targeta po kasno prez denia !
                            Uspeh i kasmet na vsichki koito go otigraiat !

Коментар

• Добро утро,днес вече е почти сигурно,че ще имаме нов връх при евройената,в което разбира се не съм се съмнявал,въпреки че рейнджът тук се проточи,но нали суапът влиза в касичката всеки ден,така че може да почакаме още.
                              При паундйена имам t/p 215.60,който се надавам да гушна още днес,след това ще гоня цел 216.00

Коментар

• Коментар

Working...
                                X