Добро утро на всички,Хоската и аз съм на GBP/JPY и ми се варти идеята от вчера за 217 какво мислиш?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
VIP,излизал е братле,просто не гледаш където трябва,ако не вярваш например провери тук:
http://www.netdania.com/ChartStationDemo.asp
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаМежду другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога
Сега ще дебна за нов вход с цел 216.00
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаМежду другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога
I drugi hora realizirat pe4albi no ne opistqvat sveta ve....
Коментар
-
Между другото имам зайдестван t/p на 215.60,случайно или не,този път беше точно до пип отработено.Нека направим равносметка на последното ми отиграване: имам една добавка на 214.20 ,след това добавих и на 215.00,така че сумарният ми профит е 140 + 50= 190 пипа,за съжаление не ми достигнаха 10 пипа за кръглите 200,но и това се случва понякога
Сега ще дебна за нов вход с цел 216.00
Коментар
-
Здравейте,
Като сме заговорили кой какви позиции има да си кажа и аз мойте.
От 12.07.06 имам къса gbpusd 1.8472 която не затворих миналите дни и сигурно ще ме помислите за пълен куку, но на демо мога да си го позволя, все още уча.Имам селллимит на 1.8520. И дълга jpnusd 116.70 цел 117.8
Успешен ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаДобро утро,днес вече е почти сигурно,че ще имаме нов връх при евройената,в което разбира се не съм се съмнявал,въпреки че рейнджът тук се проточи,но нали суапът влиза в касичката всеки ден,така че може да почакаме още.
При паундйена имам t/p 215.60,който се надавам да гушна още днес,след това ще гоня цел 216.00
Haide do posleForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Zdraveite
Poztaviam sell limiti na eur/usd 0.2615 , 0.2630 , 0.2660 , celi kakto e poso4il koko po dolu 0.24.
pri nzd zagubih niakoi lev tia dni , no v4era si gi izbih tui 4e sam gotov da vlizam i tam . sell limit na 0.6250 , 0.6275 i estestveno 0.6298 , ako eventualno dostigne do 0.6325 6te udvoia cialata kusa pozicia i 6te sloja stop na 0.6350 .
Tova ot men zasega
Do Skoro i uspe6en den Vi jelaiaForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Dobro Utro na vsichki !
Ochakvam dnes mnogo silna korekzia v dvoikata paun/ yena predpolagam do niva 212, v posledstvie zel 210 .
Predpolagam che tova dvijenie shte se pokaje po-silno izrazeno kam 11-30 - 12,30 H i posledstvie shte prodalji targeta po kasno prez denia !
Uspeh i kasmet na vsichki koito go otigraiat!
Коментар
-
Добро утро,днес вече е почти сигурно,че ще имаме нов връх при евройената,в което разбира се не съм се съмнявал,въпреки че рейнджът тук се проточи,но нали суапът влиза в касичката всеки ден,така че може да почакаме още.
При паундйена имам t/p 215.60,който се надавам да гушна още днес,след това ще гоня цел 216.00
Коментар
Коментар