If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не АСО ще чакам стопа да ми я затвори, данните бяха доста лоши но да видим какво ще направят американците на тяхната сесия накъде ще поемат и ще преценя мога да хеджирам
идеално ниво на покупка за е/$ е сега 1.3047. С добавяне на 1.31
Коментар
ivousa
Е/USD
ххх може би си прав,но изисква много време и нерви,а аз нерви имам като че ли ама времето не ми стига за да го отделя и това го прави някак си дискомфортно.по-лесно ми е да си сложа един залог за някои футболни срещи и ако позная,позная ама поне не изисква толкова време мое мнение разбира се всеки си знае-успех желая и аз на всички.инъче аз също съм издухал към малко повече от половината на акаунта си с днешните загуби,ама здраве да е
Иво, много бързо се отказваш. Аз за първите си два месеца бях издухал 2/3 от акаунта Отне още 2 месеца да го зануля.
За щастие акаунта беше съвсем скромен и приех загубата му като инвестиция, своеобрано обучение.
В момента съм избил многократно загубите и което е по-важно - изградил съм си някаква система, която ми позволява да се чувствам комфортно докато търгувам.
Eврото ще падне по 25-30 пипса още до нива 1,3010, може евентуален тест на 1.2999, но след това отново ще има екскурзия към севрния полюс и ниво от около 1.3110.
Успех на всички!
П.С.
ако някой може да каже прогноза за USD/JPY i USD/CAD, ще бъда много благодарен!
:]
Коментар
ivousa
Е/USD
xxx на реална сметка съм само от 2 месеца,инъче на демо от повече от година съм все пробвал и разбира се на демо ми се струваше лесно ама...нали знаеш
Коментар