IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/CHF

Продажба 50К от текущо ниво стоп 1.3130 лимит 1.2880

Коментар

• USD/CHF

СТОПА НА КОЕ НИВО Е

Коментар

• USD/CHF

Не АСО ще чакам стопа да ми я затвори, данните бяха доста лоши но да видим какво ще направят американците на тяхната сесия накъде ще поемат и ще преценя мога да хеджирам

Коментар

• USD/CHF

КОКО ТИ ЗАТВОРИ ЛИ ПОЗИЦИЯТА НА КАБЕЛА

Коментар

• USD/йена

изкарах 1/3 от късите на 103.28, +10п.
            останалите стопирам на 103,34

Коментар

• Е/USD

идеално ниво на покупка за е/$ е сега 1.3047. С добавяне на 1.31

Коментар

• Е/USD

ххх може би си прав,но изисква много време и нерви,а аз нерви имам като че ли ама времето не ми стига за да го отделя и това го прави някак си дискомфортно.по-лесно ми е да си сложа един залог за някои футболни срещи и ако позная,позная ама поне не изисква толкова време мое мнение разбира се всеки си знае-успех желая и аз на всички.инъче аз също съм издухал към малко повече от половината на акаунта си с днешните загуби,ама здраве да е

Коментар

• GBP/USD

АЙДЕ ДАНО КОКО ЩЕ ПОЧЕРПЯ АКО СТАНЕ ТАКА НА ТАЗИ СЕСИЯ

Коментар

• Е/USD

Иво, много бързо се отказваш. Аз за първите си два месеца бях издухал 2/3 от акаунта Отне още 2 месеца да го зануля.
                    За щастие акаунта беше съвсем скромен и приех загубата му като инвестиция, своеобрано обучение.
                    В момента съм избил многократно загубите и което е по-важно - изградил съм си някаква система, която ми позволява да се чувствам комфортно докато търгувам.

Успех

Коментар

• USD/CHF

ПРЕДСТОЯЩИ, а не престоящи

Коментар

• USD/CHF

Продажба на 20к от 1,1853 (Предвид престоящите избори в Ирак). Таргет 1,1653
                        Успешен ден на всички и много профити !!!

Коментар

• Е/USD

вече съм дълъг и в осито от 0,7745 стоп 0,7725

Коментар

• Е/USD

Eврото ще падне по 25-30 пипса още до нива 1,3010, може евентуален тест на 1.2999, но след това отново ще има екскурзия към севрния полюс и ниво от около 1.3110.
                            Успех на всички!

П.С.
                            ако някой може да каже прогноза за USD/JPY i USD/CAD, ще бъда много благодарен!

:]

Коментар

• Е/USD

xxx на реална сметка съм само от 2 месеца,инъче на демо от повече от година съм все пробвал и разбира се на демо ми се струваше лесно ама...нали знаеш

Коментар

• Е/USD

Иво, от колко време си на този пазар?

Коментар

Working...
                                X