If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама нали знаеш, един път стомна за вода, два пъти, пък най накрая някой ще им думне една атомна бомба, дано само да не е в Чикаго. Ние тук сме все хубави хора
In the state of nature profit is the measure of right.
РРР, това което пишеш е така за съжаление и го зная ...НО ми е ясно и нещо друго, а именно ,че въпреки цялата касапница, която предстои по тези избори резултата ще е с глазурата която са определили американците ..В това е мисълта ми ..А в случая е абсолютно заложено ..понеже те не могат да си позволят пред света да се свали булото на тяхната праведност и непобедимост..
А истината е друго нещо ..в момента не я коментирам ..
Уважаеми Коко - сигурен съм, че няма да затворите около и под, гледай да ти нараства акаунта и внимавай със спонсорирането на един обречен външен дълг. След като си прибрах по-малко от очакваните кабелни долари продължавам да действам по цел 1,8999. Еврото го действам накъсо само над 1,3333.
Избори се фалшифицират лесно (виж Флорида). Резултатите ще бъдат такива, каквито са ги програмирали, но докато се стигне до крайният резултат има доста несигурни константи. Преди 3-4 дни беше най смъртоносният ден за САЩ от началото на войната. От няколко седмици насам всеки ден избиват представителите на избирателните комисии като кучета ( по 5-10 на ден ). Хората се страхуват да излязат от къщите си и да гласуват (в малкото райони където изобщо може да се гласува). Така че, въпреки ясният резултат, възможните пътища до него са много, и в по-голямата част неприятни за Джордж.
In the state of nature profit is the measure of right.
Уважаеми Коко - сигурен съм, че няма да затворите около и под, гледай да ти нараства акаунта и внимавай със спонсорирането на един обречен външен дълг. След като си прибрах по-малко от очакваните кабелни долари продължавам да действам по цел 1,8999. Еврото го действам накъсо само над 1,3333.
Коментар