koko,kakwo celish na eur/jpy i s kakuw stop si?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от masagorako ewroto probie 2910-2890 zonata krai na spekulaciite za nowi wurhowe w blizkite dni.lichno moe mnenie..ot tam shte celi 2650 zonata dadena ot koko.taka che wnimawaite i se osluchwaiteosnowen princip wuw forexa
От тия нива е кофти масагор много кофти за каквато и да е прогноза. Иначи си прав би трябвало да е така но идват и лихви все пак
Коментар
-
Дон Карлос
Няма значение как ще се преведе , защото Трише по начало не им е обещавал да качва лихвата , той ясно си го казваше 2% ИНФЛАЦИЯ И 2.5% ЛИХВА ТОВА Е ДОБРИЯ ВАРИАНТ , а сега просто добавя че не им харесва динамиката в ръста на еврото. Вярно че не бие тъпан , защото първо до 8-ми има време , а и на самата среща се решава , но пък не е вярно че се въздържа да говори , защото в прав текст въобще би ли могъл да го каже и не би било редно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: фен1
Първоначално изпратено от Дон КарлосТова, което пишеш, ветроятно е машинен превод. Той за съжаление не
е точен. Краят на изречението следва да се чете:"...и добавил, че ЕЦБ
с изострено внимание следи динамиката на еврото" . Смисълът е, че
ЕЦБ е загрижена от динамиката на еврото.толкова го знам
Коментар
-
kritelin
Приятелю, аз просто го копирам от руски сайтове и по този начин си
спестявам време. Ако почна да го превеждам и да го пиша дума по дума на български, ще ми отнеме много време. Намери в търсачките
руско-български речник за машинен превод и ще си го преведеш.
Но с две думи Бернанке недвусмислено дава да се разбере, че
ще повишават лихвата. А Трише се въздържа да прогнозира резултата
от срещата на ЕЦБ и избягва да говори по въпроса за лихвите. Успех!
Коментар
-
Re: comments
Първоначално изпратено от brayanПървоначално изпратено от kritelinDOn Karlos ako go napishesh i na bulgarski shte sym ti mnogo priznatelen,che az s ruskiq daje na "vie" ne sym
== Ръста на икономиката в Еврозоната е близък до потенциалния
Глава ЕЦБ не стал прогнозировать возможные итоги встречи центрального банка и отметил, что ЕЦБ с настороженностью воспринимает динамику евро.
== Председателя на Европейската Централна Банка не се е наел да прогнозира възможните последици от следващите срещи на центрлната банка и добавил че ЕЦБ е с настроения са възпре динамиката на еврото
Коментар
Коментар