If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АЗ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ ВКЛЮЧА ТЕЗИ ДНИ ЧАКАМ ДА БУТНЕ КАБЕЛА В ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ПОСОКИ ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА В ПЕТЪК РАЗТОВАРИПХ НА ТЕЗДИ НИВА И ОТ ТОГАВА НЯМА ДВИЖЕНИЕ СЕГА ЧАКАМ АКО ДРЪПНЕ ДО 1.8880 ДА СЕЛНА МАЛКО ЧЕ МИ СЕ С ТРУВА РАБОТАТА НА ЮГ АКО ФЕДА ВДИГНЕ ЛИХВИТЕ ТИ КАК МИСЛИШ ?
да бе скапаната паунд йена неиска да пада че да правя нова добавка, ауд едва падна с 60п, а дългите ми кабелчета евра и къс шв нещо съвсем нищо не правят
Той е 1.3038 в момента и предстои да намалее малко , извличайте полза , макар да съм сигурен , че проблема ни е не в това ,че не умеем да извличаме полза , ами че после я натикваме там откъдето е дошла и с нещо отгоре даже.А ситуацията с лекото покачване на еврото с началото на сесията още е в сила и другия парадокс е че не се възползвам , защото с някакво вътрешно убеждение че вчера за последен път е било така само се заблуждавам , а това е всеки ден ...
koko, problema na vsi4ki nas tuka e 4e iskame da stanem soros za edin den ,a tova e pazar kato vsi4ki ostanali no s umi6leno vkaran v sistemata ogromen risk,a mnogo ne go oseznavat
Радвам се за теб 10% гарантиран на 100% месечен доход е добро постижение. Но тук става въпрос за обучение тоест те дават занаят, но я зарежи тоя безмислен спор аз не съм адвокат на Костов, просто изразих мнение че идеята е похвална и много ясно че ти няма да си дадеш парите защото явно разбираш но други могат и да извлекат полза.
KOKO,dai mi 900$ i az ti garantiram pone 10% mese4en devident ,i trqbva li poradi tazi pri4ina da obiram sanarodnicite si ,az bih go napravil za vseki bezplatno a koito e dovolen kolkoto dade
Коментар