IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD

tova e velika misal,to moreto e na 10 min pat ot mene,oba4e ne mi trqbva kiselo mlqko-zatova imam nqkolko zeleni banknoti tuka -ei sega ste gi paxna v 1 kiselo mlqko da se kisnat gadnite golari,da se izkisnat 4e dano da padne malko nai nakraq dnes

Коментар

• USD

Много добре казано, Спец, но съм заложил и подкопах Еврото с около 500 лв, и виж какво стана. Няма начин още малко да падне както съм го захванал поне до 1,2960 и ще започна да взимам Евро та ще го качим. Той пазара на нас чака.

Успех

:]

Коментар

• USD

знам че така няма да стане
        но и циганина който подквасвал морето с бурканче кисело мляко
        и той знаел че няма да стане, но продължавал да го подквасва
        защото ако пък вземело да стане, изяждане нямало

Коментар

• USD

taka nqma stane-probvai da ograbi6 federalniq rezerv-takmo i az ste si napravq moite 20 pipsa

Коментар

• USD

цял ден продавам като луд долара
            във всички основни двойки
            и още немога да го подбия
            но като им свърши ресурса
            тогава ще ги видя

Коментар

• новичък

Грешно разсъждаваш , няма такава нещо това,че си затворил на плюс 2 п , примерно не значи че някой е спечелил защото спреда ти е бил 4 п , да речем , просто ти си спечелил а какво става по веригата не е ясно , няма и да бъде .Затова 2 п плюс с аси положителен резултат , а 100 по два могат и да се направят с напред назад разбира се.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Позиции

Zatvariam dylgia kabel na 10 pipsa pechalba , ne mi e komfortno neshto , dnes kolkoto izkarah az tolkova izkara i moia broker) Uspeh na vsichki

Коментар

• Позиции

ne be nqkoi te bazika s moq nik-trq mu sloja parola-ami sega na 1,3024 mislq da izlqza ot pazara -4e sam s golqma suma

Коментар

• 0.5

Такъв номер няма да има , защото ще се отрази зле на сток пазара , а той им е приоритет.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Позиции

Ако оная ти работа е колкото акъла ти - нищо няма да усетя.

Коментар

• Позиции

tiger nervite sa nai loshia syvetnik , lichen opit) az lichno za 15-20 pipsa bih se zaigral s cabela , koeto i napravih!

Коментар

• Позиции

kradci na nikove q vie se nagazete-pone ima kvo da usetite

Коментар

• Позиции

to4no zatova obqvix kakva glupost pravq,nesto mi se xaknaxa nervi4kite poslednite dni na pazara

Коментар

• Позиции

?????, нагъзи се и ще го усетиш! :-)

Коментар

• Позиции

tigers, какво е съотношението между таргета ти и стопа.
                                Ей така между другото...

Коментар

Working...
                                X