IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая валута...тотолото

iwo един въпрос на СТС в играта в момента каде точно си?
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Тая валута...тотолото

с аи каквото стане - става , ама ти трябва доста опит за да можеш за секунди да решиш какво ще става , а наи важното е да си тушираш страховете и препряността си с система на игра, която ти подхожда - за да я намериш , намери си грешките сам , опитаи всички варианти които ти попадат(за опитите си има и демо) а другото ще доиде само

Коментар

• Тая валута...тотолото

Петре минутки за реклама Тотолото не го слушаи виш незнам точно колко но ако имаш ICQ ще се радвам да ти помогна с каквото мога и да ти дам малко насоки. Номера ми е 179085372 Ако искаш ми пиши и на маил-а bnight@bitex.bg
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Тая валута...тотолото

totoloto - ако знаеш колко познато ми звучи последният ти пост....... 90% от хората които ми стават клиенти са минали по твоят път.......уви, преди да стигнат до прозрението, че това е ПРОСТА работа но преди да се захванеш с нея се изисква СЕРИОЗНА подготовка.
          Пожелавам ти от все сърце успехи или поне да те споходи КЪСМЕТЪТ на НОВАЦИТЕ.
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• AUD

някой ззнае ли дали австрал. вдигнаха лихвата?

Коментар

• Тая валута...тотолото

E dobre az sam nov interesno mi e mislq 4 eima perspektiva v tozi"biznes"no dosega davam samo suxi mangizi bez da vzema nisto-i to v xilqdi-moje bi problema v men e 4e sam xazartna li4nost i 4e moga po vsqko vreme na vseki 1 akal koito mi doide da si igraq i zatova se nabutvam-igraq 1 sedmica po cql den napred sam si -izvednaj se pribiram ot kra4ma i resavam da poigraq-pravq nqkoq glupost - dospiva mi se kazvam ai kvoto stane ama sam s golqm % ot akaunta -stavam i sam nabutan-pri vas kak,raz4itate li niqkakav seriozen doxod?ama seriozno predpolagam 4e dosta hora igraqt demo?

Коментар

• Тая валута...тотолото

от игра+10 -4 има един щастлив ама не си ти , а твоя ип - тои като си прибере 5 пипса за добро утро ти трябва да си господ та да печелиш

Коментар

• short gbpchf 2,2474 stop 2,2540

Благодаря ти.
                  Успех и на теб.

Коментар

ххх - паунд/йена имам лимити за покупка от 194.84 и 194.33 които се съмнявам да се изпълнят , така че след малко ще напазарувам малко(преди 0.00ч.) - таргет 196.30/40 следващ 197.10/20 и 197.80/90
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Тая валута...тотолото

минал съм го твоя път чадо +10 -4 - не е това пътя , много нерви отиват резултата нулев - в момента съм на -7% от една четворна комбинация е/и ме дъни - до -30 не затварям на +6-8 да

Коментар

Мерси, Петър. Благодаря ти и за анализа.
                        Надявам се да не ставам нагъл, но какво мислиш за паунд/йена. Знам, че в по-дългосрочен план виждаш двойката над 200.
                        Благодаря ти предварително.

Коментар

• Тая валута...

Az sam ot 3-4 meseca na tozi pazar-dosega ste kaja kakvo sam pravil-kogato si napravq sdelkata ako tragna nazade ne se spiram-osven ako ne e nqkoq psixologi4eska granica,i taka dokato se izbiq s 10 pipsa napredna den pravq na eur/usd primerno 10 vlizaniq za po 10 pipsa-2-3 sdelki di zatvarqm na po minus 3-4 ako ne mi izdarjat nervite-ina4e si imam plavasti stopove i taka de za 2 dena sam napred 40%ot smetkata-a tq ne e malka-e dosega pari samo davam 4-5 smetki sam zanulil

Коментар

Добър вход в gbpchf - поздравления. И на мен Стопа ми е на 2.2548 а таргета още не съм го определил но със сигурност ще видим 2.231030 , следващ 2.2250/70 при пробив отиваме на 2.2110/20 последна подкрепа на 2.2040/60 и от там ...................през 2.7150 , 2.14-- и като ги видим тези нива можем да започнем да се ослушваме за (едно)1,75 Естествено не в рамките на следващите 3-6 месеца но 1 г. време е нещо съвсем приемливо.

Коментар

• за концерта

абе я честит празник на всички

Коментар

• EUR/USD

short gbpjpy 195,55 stop 196,15
                                мисля, че е време за корекция

Коментар

Working...
                                X