If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а така тотолото
и да паднем и да бием
пак ще се напием
Коментар
новобранец2
Дон Хуан
Поздравление.Това което казахте преди дни стана за GRB/CHF, AUD/JPY, GRB/USD и USD/JPY.Много профити от 70 - 80 пипса.Чудесно отиграване от Ваша страна Дон Хуан.
sopata pri men e izqdena-ili otivam na 1,3006 i se izbivam i zatvaraqm na 1,3010 da ima za 1 butilka uiski ili si kupuvam pistolet i se zastrelvam)))-prosto ako se otkaza sega i otide gore ste e mno grubo
Ако , е да скалпираш с цялата си сметка ОК , само така , а да откриваш и да стоиш до 30 процента загуба не е скалпиране.Ако , беше добра стратегия , нямаше тези които скалпират да затварят по за няколко пипса плюс , или пък лимита за загуба да бъде само 3-4 п , плюс спреда.
D.Y.F-091066
Коментар
Нов трейдър
Шампиона в STS
>Струва ми се че използва сигналите на АС и АО.
Какви са тези сигнали и от къде могат да се намерят? :-)
Като гледам вършат работа на момчето. Що да не вършат и на нас. :-)
ти играеш срещу долара и можеш да разчиташ единствено на слаб долар - в твоя вариант броя на двоиките са без значение и стоповете са задължителни - не знам какво следва
Коментар
bababyt
metatrader
Петя - от Tools\Options натисни Enable DDE (dynamic data exchange)
e kato gi zatvoris posle kakvo?pak ste misli6 kak da se nabutas!po dobre iz4akai ili ste padne i sled nqkolko dni otnovo ste sme na 1,3030 ili oste dnes,e ima i treti variqnt ,ama ne si i pomislqm za nego zastoto pak ste trqbva da xodq da si zarejdam smetkata
Аз ще ти кажа, че ако искаш да си харчиш парите има далеч по-приятни начини с повече приток на адреналин.
Коментар
spec00
позиции
ако сега закрия позициите ще се оттърва със 30% загуба от капитала тази сутрин
дали да го направя
или частично да закрия
но май ще си трая до дупка
вие какво ще кажете
затворих троината на -1% за акаунта ми предполагам че преди 2 часа съм бил на -20% - измъкна ме троината дълга по е/и - д/кад както винаги на минус е/д в случая също
Коментар