IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• позиции

е/и-двоина дълга 134.29 . е/д дълга 1,2955, д/кад чакащ вход за къса на 1.2465 - картите са почти раздадени - корекции 1 или 2 добавки по е/и на по ниски нива

Коментар

• USD/CAD

spec00 дано да си прав,че като гледам как упорито се катери май не иска да се предава

Коментар

• KOKO

Ако не си тръгнал вече, на къде ще отиде USD/JPY, дали и има шанс отново за 104, 50, поне аз така мисля?
        Благодаря.

:]

Коментар

• USD/CAD

poreden specialno za usd/chf za men tribva dnevno zatvariane nad 1.2048 za da povirvam v silata mu i kacvane kam 1.2345 tezi s 1.2700 sigurno naistina mnogo sa stoiali na slance.bih ti pogelal uspeh no tova znachi da zagubia a naistina ne mi se iska taka che samo pozdravilek uikend na vsicki

Коментар

• USD/CAD

в канадеца съм къс от 1,2396 но не ми пука
            след малко ще клекне
            няма къде да ходи

Коментар

• USD/CAD

Здравейте колеги,някой играе ли тази двойка.Аз съм къс от 1.244 но май влязох доста прибързано,и с доста голям % от сметката ,предполагам че 1.25 ще издържи и дано да е така, защото лошо ми се пише

Коментар

• КОКО

Да, но по надолу го дават 1.12 в по-дългосрочен план
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Пореден

Чао и приятна почивка

Коментар

• Пореден

Матафите които са добри техници се засилиха вече да гонят 1.27 при швейцареца. Ама бързата кучка слепи ги ражда.
                    http://www.mataf.net/en/forex-usdchf.htm

Коментар

• рекапитулация на чувствата

забрави да добавиш на края
                      Автор:Елин Пелин

Коментар

• рекапитулация на чувствата

днес беше един сравнително спокоен и без много емоции ден
                        търговията вървеше вяло
                        не направих нито една сделка /а и нямах свободни пари/
                        не закрих нито една позиция /сториха ми се изгодни и с добър потенциал/
                        текущата ми загубата от 30% по едно време беше излязла на малък плюс, но не си струваше да затварям за толкова малко, а и нямаше време /бързата кучка - срам за майстора/
                        след това акаунта преживя с пренебрежение и изказването на Грийнспен и сега всичко е като че ли нищо не се е случвало
                        тихо и спокойно
                        само късата USD/JPY отдавна си стои на печалба и покрива донякъде загубата от останалите
                        но и тяхното време ще дойде
                        упоритостта винаги се възнаграждава

Коментар

• е/д

Асене,аз поне съм вече песимист за такова развитие на нещата.Седмично швейцареца си затваря яко булиш.Може и да бърза спрямо еврото,но какво му пречи да спре за малко почивка и да го изчака?
                          Седмична за мен е много силна графика и такъв сигнал не мога да пренебрегна.

Коментар

• е/д

За да пробие надолу под 1.29 ни трябва връх наистина около 1.3250, ако сме си нагоре ни трябва пак някъде там ако затворим около 2920 пак ще ни трябва тест но този път на 3080 тоест и в трите случая е необходим тест на 3080, ако обаче са налице първите два варианта то тогава макс на тоя етап 1.2800 като дъно а ако е налице третия вариант с ниско затваряне тогава наистина таргета е около 1.2543 или ма200 но това само ако тази фигура на дневна е главоч с килнато рамо.
                            Както и да е в неделя ще мисля и за сега слагам тп на 1.3050.

Коментар

• е/д

v smisal kade mislish che ste ednevnoto zatvariane az po princip ne pisa v toiz forum no mnenieto mi e 1.3250 i 1.1720 v srednosrocen plan bez novi danna kolkoto i neveroiTNO DA IM SE STRUVA NA NIAKOI HORA

Коментар

• е/д

Аз целя засега 1.3050 а другата седмица ще го мислим

Коментар

Working...
                                X