IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прогнозки

Chicago,
    ами давай тогава направи това което правя аз пък хората сами ще направят своята преценка
    дали си струва труда или не.
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Любчо

Ами като средната ти е 1.2990 , гаси компютъра и отивай на църква) шегата настрана , примири се с загубата , не довнасяй в никакъв случай , зашото движението е много мощно , а ако все пак се измъкнеш си роден под щастлива звезда . Аз лично 2-3 пътисъмсе измъквал от подобни ситуации , последната беше на 31.12.2004 стопа на късите Е/Д ми беше на 1.3670 и ожелях за няколко пипса . Успех

Коментар

• народни приказки за пазара

Има два постулата:
        1. Има ли балъци работата върви.
        2.Оглеждай се за канарчето(канарчетата). Видиш ли ги тогава влизай.

Коментар

• meketo

Как да ми светне зелено като средната ми 1.2990

Коментар

• novichuk

Твоята прогноза за тази седмица как е за EUR/USD?

:]

Коментар

• eur/usd

Забравих да се усмихна, ама на погребение май не отива много.
              И все пак)))))) Да сме живи и здрави. Другото ще дойде от само себе си.
              Нали така, дружина?

Коментар

• meketo

Любчо в петък на нива около1,2940 (преди данните)посъветвах всички които бяха продали долари от нива 1.30-1.3020 ако им светне на зелено да избягат позицията веднага . Ако някой ме е послушал да почерпи защото 1 ден по късно сме на 250 пипса от 1.30 а и тепърва ще се отдалечаваме от това ниво. Съвета ми е ако имаш късмет и ти светне на зелено бягай всичко 1.27 , а даже1.25 ще има скоро , много скоро , дано успееш да се измъкнеш преди това , Успех

Коментар

• Elena: eur/usd

Желателно е за тази вечер да са дотук, но иначе са си на половината път.... от 1.30
                  А и не вярвам да си пропуснат десерта за днес: 1.2721

Коментар

• eur/usd

Понеже всеки, който е играл и е губил, знае как боли...
                    За това, моля да променим стила и вместо да наритаме губещите, нека да се съберем довечера и да си направим купона, кой както може - със сълзи или не)) Определено ще преобладават по-тъжни ритми.
                    Аз Ви обещах концерт, ама някои "другари" си мислеха, че е на майтап. Нищо... Другия път по-добре.

Долара е дзвер.
                    Швейцареца обърка посоката и не може да се опомни.

Ето и първата песен: Nina Nikulina - Pesen na chervenata shapchica:
                    Аз не съм, не съм ли
                    на ръка си гледам
                    на ръка си гледам
                    пътя си не виждам

Бягам и се връщам
                    все една и съща
                    Шапката червена,
                    а душата черна.

Ако сега бях загубил, със сигурност щях да изслушам някоя хубава песен. Да си избърша носа. И пак напред. До края на света. "И нека и нека боли. Само тази болка още ми подсказва, че съм жив и съм до теб."

Коментар

• meketo

На риал сам от 2 месеца, ама отиде ли на .12700 свърши риала. Кога го очакваш да е там.

Коментар

• meketo

Lub4o kolkoto po malko go gleda6 tolkova pove4e 6te razbira6 pazara zavisi ot kolko god. si na nego

Коментар

• прогнозки

"seafoam" - бизнеса си е бизнес,но ти ми беше ясна с намеренията си още преди година и половина ( и не само на мене).За всеки влак си има пътници,за тебе хляб ще има,голобради момци много...
                          Но защо човек да ти дава парици,при положение,че ти самата ползваш нон-стоп анализите на MMS?
                          Имам идейка да спретна напълно БЕЗПЛАТНО това,което ти вършиш "ти" в момента....
                          Радвай се....И дано повече рускоговорящи хорица ти се вържат на въдицата...
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• meketo

През +30, ама кога сте спим)))

Коментар

• meketo

dinobot tel mi e 0886245613, meila ne moga da go otvorq

Коментар

• meketo

dinobot ne hedjirai E s Y 6te se nabuta6

Коментар

Working...
                                X