IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/USD

ivousa, можеш да ми пишеш на charlyb@abv.bg. Ще те държа в течение.

Коментар

• AUD/USD

усъществява се пише с "О" ама на)

Коментар

• GBP/CHF

pak trygna nadolo

Коментар

• AUD/USD

varna ами ок само ме уведоми ако ще се усъществява нещо такова. ако искаш да ти дам мейл или icq

Коментар

• AUD/USD

ivousa, радвам се за това, пък може и да се видим, още повече, че ми се върти идея в главата за организирането ако не клуб, то поне някаква среща на варненци изкушени от форекса. До тогава може и да се организираме.

Коментар

• AUD/USD

мерси на мен разбира се също ми е приятно,особено като си далеч от родината,аз м/у другото ще се прибера за около 1 месец през юни)

Коментар

• AUD/USD

ivousa, от Варна съм и ми е приятно да срещам съграждани в нета, особено такива, които са в чужбина.
                Желая ти щастие!

Коментар

• AUD/USD

razbira se v nachaloto i az qdoh ne malko dyreta kato se vodih po postingite no pyk az deklariram kakvo pravq az molq ne go priemaite bukvalno no sistemata mi e blizka na tazi na dona ;-)))

Коментар

• AUD/USD

varna ти от къде си от варна? щото и аз съм оттам само дето не съм сега в БГ разбира се де,но по принцип

Коментар

• AUD/USD

davidbg6@yahoo.com, не искам да влизам в конфронтация в точно този форум.
                      Само че, ако има нещо ценно в откриване на къса в този момент при тази двойка е очевидния близък стоп. При ситуацията е възможен пад за продължаване формирането на "е", но да не се сложи стоп, при не по-малко вероятно движение нагоре от няколко фигури си е чисто самоубийство.
                      Най-малкото не бих го декларирал, защото може да въведе в заблуждение някой, който сега започва с Форекса. А такива "идват" тука, макар и да не пишат.
                      Моля те, не примай това като обида!

Коментар

• AUD/USD

и аз бих скъсил отново ама ако имах и аз по-малка възможност от 10К на платформата си

Коментар

• AUD/USD

поразмърда се малко

Коментар

• днес ще е купонче!

Днес ще е яко купонче!Ще разчитам, че до следобед страхът ще работи в полза на долара, а после ще настане емоцията от не толкова благоприятните за него данни в дефицита, което да затвърди прогнозата ми за дъно в 1,2720 и да започне атаката към 1,30.
                            На всички - на слука и добър профит!

Коментар

• AUD/USD

sell 4 k 0.7764 target 0.7715 bez stop

Коментар

• AUD/USD

niva ot 0.81 e nqmalo ot 96 godina

Коментар

Working...
                                X