If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Леле , леле каква касапница е било днес. Тъкмо съм изгасил РС-то и всичко е тръгнало обратно. Пропуснах да забогатея. USD CHF е отишъл точно дето казах, с 1 ден закъснение.
Коментар
15+%EF%E8%EF%F1%E0
AUD/USD
Купувачите на непотребни вещи са винаги по-мъдри отколкото си мислят - купуват си дребни мечти. При покупката стават деца. Всички малки непотребни вещи, чийто вид ги примамва да си ги купят, като знаят, че имат пари, те придобиват с щастливото изражение на дете, събиращо миди по плажа - този образ като никой друг придава цялото възможно щастие. Събира миди по плажа! За детето нито една не прилича на друга. То заспива, стиснало в ръка двете най-красиви и когато му ги отнемат или попилеят - какво престъпление, да му откраднат външни късчета душа, да му изтръгнат парченца мечта!
Коментар
салага
AUD/USD
След малко като се разработят австралийците, накъде ще подкарат според вас ?
Kolegi, sega pregledah foruma dneska. Vizdam, che se poiaviavat nastroenia za skusiavane na aud/usd. Ne znam dali pomnite predi vreme, kogato se suzdade masova psihoza za pokupki na usd/cad okolo 1.28 i si povliahme edin na drug. Vnimavaite s aud/usd, niama nito edin sell signal. Veroiatno ste testva gornata na triugulnika, no ste si otide na 0.82.
Гоня печалба, естествено. Но никога не си поставям предварително конкретни цели.
Това действа малко или много обвързващо, а това е неконфортно. Гоненето на някаква
цел на всяка цена, според мене дестабилизира нервите. А здравите нерви са ми много
ценен помощник, затова решавам кога да затворя като му дойде времето.
Желая ти успех!
Коментар
lj
EUR/USD
ako nqkoi sledi ili polzva vylnovata teoriq - v kakva vylna e EUR/USD kam momenta (stava duma za dnevna grafika)?
Коментар