IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Отново сме на ключово ниво - 38,2% от 1,1772 до 1,3685.
    Ако не задържи днес около това ниво, очаквам още до края на американската сесия да е над 1,30.
    Естествено, че съм лонг, поради пробива над това ниво - около 1,2940.

Коментар

• GBP/USD

Добро утро, колеги.Един пример за неизчакване на предвиденото движение - в петък влязох "остро" лонг на паунда от 1,8643, затворих рано около 1,8670(при положение, че тейк профита беше първо но 1,88, после - на 1,8723) и докато се опитвах за пореден път на чопна нещо от чопи шорт, изпуснах движението.Е, поуката е ясна, най - вече на потърпевния, какъвто съм.Не е лесно да изчакаш посоката да се разгърне до край и това явно е следващото нещо, което трябва да отработвам, защото, навярно се е забелязало и тук, почти винаги "хващам" посоката на движението.Някой би ли ме посъветвал как да го формирам това търпение.Може би просто не трябва да се пипа, докато не удри една от една от двете крайни точки?
      Успешна седмица и на слука на всички!!!!!!!

Коментар

• ЗА ТИГРИТЕ

Aide kiki zunki i leka no6t

Коментар

• ЗА ТИГРИТЕ

Takalamakan- da si jiv i zdrav. mai si gotin!
          Abe kiki, ti si za dalaverata sas su6eni komari. mnogo si velik- gabarka6 se sas horata i tova te pravi dovolen... Ei tazi 4erta na balgarina vinagi me e vlodqvala i kolkoto i da se ma4a da q izkorenq ot sebe si ei takiva kato tebe me darpat nazade...

Коментар

• ЗА ТИГРИТЕ

Момчета,нищо лошо не съм искал да кажа.Мисалта ми е,че ФОРЕКСА е много коварна работа и
            трябва много да се внимава.
            Само профити ви желая!
            Успех!

Коментар

• за начинаещи

тигре,по БТВ има лесни пари.Името е Катя.Обади се и спечели 400 лв.

Коментар

• за начинаещи

Kiki, ti mai izbiva6 kompleksi be bate...

Коментар

• за начинаещи

Takalamakan,наистина добрите никога ама никога не се "опарват" в смисъла който имаш впредвид!
                  Няма да обяснявам защо.

Коментар

• за начинаещи

abe mnogo ste haplivi be.... ot kolko vreme se zanimavate s forex?

Коментар

• за начинаещи

Кики,ми много ясно,че си нямат-нали са начинаещи.Аз от доста време следя форума и трябва да
                      ти кажа,че хора,които не нови във форекса,дори, бих казал-не само , че не са нови,а лично аз съм
                      ги имал и все още ги имам за професионали в този занаят-са се опарвали доста яко,така че какво
                      да говорим за тигрите,които току що се появиха.

Коментар

• за начинаещи

днес да не сте замръзнали бе маинита или ви свърши ракията - лека и мислете за д/и на дневна

Коментар

• за начинаещи

на д/иена на дневна средния пръст ми се види АМА МНОГО ГОЛЕМ

Коментар

• за начинаещи

Ще ви кажа че си нямате идея от форекс.
                            Поне от успешен такъв.
                            А глупости може да си пишете докато сте живи.
                            Ако ви дразни това което казвам значи съм прав.

Коментар

• за начинаещи

Thank you people! ще го прегледам аз тоя форум- мерси за съвета. То си има една приказка- не се иска много акъл, стига да ти идва на време. Мерси и за сайта! Аиде със/на здраве

Коментар

• Към новите момчета

Форумът има вече доста дълга история. Направете си труда и го прегледайте. Само в последните месеци е писано неколкократно за всичко важно за един начинаещ. Включително книги препоръчани от по-напреднали спекуланти.
                                Моля Ви пишете на кирилица!
                                С най-добри помисли.

Коментар

Working...
                                X