IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Инфлация около 2% е добра за икономиката.Всеки,който е учил макроиконика би следвало да го знае.За момента в ЕУ зоната инфлацията се е повишила до 2.5% и ако не вдигнат лихвите поне с 0.25 тя ще продължи да се покачва според мен.

Коментар

• V4erashnata mi dalga ia zatvorih ot 1,2794 s malka pe4alba (15pipa).

Коментар

• eur/usd

фен1 ти някаква врачка ли се явяваш или Трише ти звънна да ти каже какво ще правят с лихвите ? :-)

Коментар

• Cable/$

Първоначално изпратено от MIK
          някой следи ли кабела-проби сериозни нива на юг-да ли неподкара
          вече следобедния влак?
          buy zone 1.8350/60 ;

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от neron79
            Предлагам да тръгваме вече нагоре поне до 1.2910
            пък след това ще видим.

Много успехи на всички!
            едва ли има много интерес за нагоре преди да падне 1.2690
            в 14:00 БоЕ ще остави лихвите непроменени и ще има шиш надолу, после ще ходим нагоре

Коментар

• Според мен много подходящ момент за дълга eur/usd от текущите нива и стоп около 1.2710-15.

Коментар

• някой следи ли кабела-проби сериозни нива на юг-да ли неподкара
                вече следобедния влак?

Коментар

• eur/usd

Предлагам да тръгваме вече нагоре поне до 1.2910
                  пък след това ще видим.

Много успехи на всички!

Коментар

• Пазарът

Странно и нелогично животно е това пазарът. Когато иде реч за
                    лихви, него го вълнува само бъдеще време. "Може би и ще". И тогава
                    калкулира усилено ЕВЕНТУАЛНОТО повишение като за последно. Но
                    ако повишението стане факт - губи интерес към него. Като децата -
                    взеха му играчката и губи интерес. То и при намаляване на лихвите е
                    същото, по-старите търговци навярно си спомнят последното намаляване на лихвата на еврото / 3 или 4 години от тогава?!/. Та
                    намалиха лихвата и пазарът реагира безкрайно неадекватно. За няколко дни откара цената на еврото на тавана!
                    Струва ми се, че бедата е, че огромното мнозинство от търговците
                    гледат на форекса не като на сериозна търговия, а като на игра.
                    Смайващ е примерът с долара и йената, преди малко повече от месец.
                    Когато започнаха спекулациите, че доларът приключи с лихвите,
                    пазарът побърза да забрави, че лихвата му е вече 5%, че ФЕД повиши
                    лихвата на 16 /шестнадесет/ поредни заседания, случай без прецедент!!! И някой си, заинтересован естествено, каза "ЙЕНА" и като започнаха едни умни писания на "експерти", че BOJ ще започне да повишава лихвата още през май, още през юли, в най-лошия
                    случай до края на годината. Така ли?!, казаха си търговците, мигом
                    забравиха за онези реални 5%, а предстоящите японски 0.25% станаха сладка мечта. Да се смееш ли да плачеш ли. Напълниха
                    юнаците джобовете с йени и потънаха в блянове. Само дето се опитаха по този начин да объркат експорта на жълтите, та се наложи
                    онези с пълно гърло да крещят, че няма да повишават лихвите, а нашите герои междувремено се опариха от суапа, абе шоу!
                    Странно животно е пазарът. Нелогично, неадекватно и смешно. Е.. и
                    малко тъжно.

Коментар

• списание

http://www.plan.ru/?cat=13 това май е друго
                      D.Y.F-091066

Коментар

• А дано ама ..../Хасан и Айшето се женили.Три дни яли пили и т.н. инакрая Хасан казал:-Е Айше толкова пари пръснах по теб дано да си барем честна.Тя отвърнала : а дано ама нада ли./
                        Малко да свалим напрежението.

Коментар

• Намерих го и се събскрайбнах Успешен ден на всички. Дий, Евро, давай...

Коментар

• eur/usd

Еврото в краткосрочен план е oversold.Говоря за графики с интервал 30 минути и 1 час.Като прибавим към това и факта,че има divergense при индикаторите и,че като цяло все още на големите графики сме си във възходящ тренд си мисля,че имаме все още ходене нагоре.Аз съм дълъг от 1.2800 и за сега смятам да държа.

Коментар

• supertrader, би ли дал линкче или някаква връзка за онова списание?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                                Едва ли решението на ЕЦБ ще зависи от днешното движение на еврото.
                                Аз съм за еврото, не заради друго а защото съм дълъг там.
                                Късата ми хиена удари стоп на 0

Коментар

Working...
                                X