IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobro utro

Поставих следните лимити:
    сел евро/долар 10к от 1,3115
    сел паунд/долар 10к от 1,9020
    бай долар/суис 10к от 1,1715
    сел ауди/долар 10к от 0,7950

Коментар

• dobro utro

Добро утро само идея селл евро долар 1.3055 стоп 1.3130 тп 1.2965 и 1.2885
      Успех

Коментар

• Форум

И прогонзата е от уискито навярно :-)

Коментар

• dobro utro

dobro utro i uspe6en den na wsichki !!!
          dyrja dykgi 10 k GBP/JPY 197.63 cell nad 200 stop 196
          dylgi 19 k GBP/NZD 2.6358 dobavqm 3k 2.63; 4k 2.6245; 4k 2.6093 stop 2.6
          sell 3k 2.6485
          sell 4k 2.6525;2.6538;2.6545;2.6558
          sell 2k AUD/USD 0.7862
          dobavqm 2k 0.7875; 4k 0.79; 10k 0.7953

Коментар

• Форум

Здравйте Спекуланти
            Ако имам правописни грешки от уискито ще да е но на един много добър приятел - син му се роди, майка ми има ржден ден също а синът ми става на 3 1/2г точно днес и доста поводи ми се събраха, та доста уиски поех :-)
            Нема да се пуашите - Е/$ до края на седмицата 1.3310 , кабела 1.9130 а паунд/суиси 2.2251 ще затвори като преди това тестне 2.2185
            \бъдете щастливи и се обичайте -Make Love, not war - John Lennon
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Форум

И на мен ми липсва търсене по автор във форума

Коментар

• eur/usd

Еееей, и днеска ми отвя стопа за 3 пипа(преместих го от 1,3050 на 1,3060). Два поредни дни само шамари и то заради куци стопове. Лоша работа, а си знаех че пробив нагоре няма да има - само обиране на стопове. Но то от оправдания ако се правеха пари и ако форекса беше лесна работа всички щяха да са богаташи. Сега скъсих аусито от 0,7850, стоп на 0,7910, цел 0,77.
                Ми успех на всички и лека нощ!!!
                Работа и заплата?

Коментар

• Форум

Уважаеми колеги от Investor.BG, предвиждате ли някакво развитие на софтуера на форума? На мен лично ми липсва някаква форма на търсене - например по автор на постинг или по заглавие.
                  Пожелавам успехи на всички участници!

Коментар

• eur/usd

Zdraveite kolegi,

Dneska mnogo brutalno kachvane. No to kudeto triabva da si teche, ste si teche. Mnogo silen resistance e 1.3071. Az lichno skusiavam tekusto 1.3028, dobavka 1.3066, cel 1.2953, stop 1.3130.

Коментар

• all

leka i utre e den

Коментар

• АУД

Коко здравей , аз пък на 0.7870 мисля да добавя . Успех

Коментар

• е/и

Аз пък затварям късото Е/Д с 11 пипса печалба , поне за суапа кна късия АУД изкарах)

Коментар

• е/и

Съжалявам че не поствам тони играе и въпреки усилията ми не мога да го убедя да поства тук защото мрази инвестора. Като цяло е направил доста добра печалба днес със къс ауд и кабел освен голямата далавера с паундйена и сега пак скъсява 1лот ауд 100к със къс стоп 0.7870 и тп 0.7810
                            Успехи

Коментар

• е/и

Имам втора добавка на паунд иена от 197.89

Коментар

• е/и

Благодаря на Петър за помощта при е/сюис излязох с печалби.
                                Дали е/и ще слезе 2-3 фигури в близката седмица.Предварително благодаря.

Коментар

Working...
                                X