IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да даде някаква идея , какво може да следва
    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Euro correction 08-06-06 - 14.40 BST

The ECB increased interest rates by 0.25% to 2.75%. In the press conference following the decision, the ECB stated that risks to price stability were still on the upside while policy was still accommodative. This suggests that the ECB will increase interest rates again in the third quarter. The Euro break of 1.27 support will risk further position adjustment. Longer-term Euro buying will, however, emerge below 1.27 which should hold retreats to around 1.2625.

mislia che towa mu beshe na dolara!
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Направих един селл точно преди 16:30. от 1.2671. преместил съм стоп на + а целта ми е 1.2610.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
          Пробиха подкрепата при 1.27 най-после обаче тази работа ще я оформят като обир в посока юг. Сигнал да се купува няма , ако ще е много на юг нали трябва да е в тренд а пък в него има корекции.Купих евро на 64 сигнали няма обаче с 0 стоп ще го държа , Трише ще говори сигурно няма да му харесе това че качиха лихвата с 0.25 а те го продават веднага , затварят си късите долари сега.
          СТ избягах късите евра на клиента за който ти говорих на 2637

Коментар

• Лош ден за Еврото и неговите френдове.
            Сега и Американците сигурно няма да изпуснат възможността да го смачкат до дупка.
            Но да видим мислех че 1.2720 ще го спре после 1.2690 но не.
            Добре че нямам позиции. уфф
            успех на всички!
            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Koko

Пробиха подкрепата при 1.27 най-после обаче тази работа ще я оформят като обир в посока юг. Сигнал да се купува няма , ако ще е много на юг нали трябва да е в тренд а пък в него има корекции.Купих евро на 64 сигнали няма обаче с 0 стоп ще го държа , Трише ще говори сигурно няма да му харесе това че качиха лихвата с 0.25 а те го продават веднага , затварят си късите долари сега.
              D.Y.F-091066

Коментар

• euro

Утре очаквам да е силен ден за еврото аз.Германия,като изкара добри новини за индустриалното производство и ако се окаже наистина,че търговският дефицит на USA се е покачил още ще си дойдат нещатата на мястото и ще видим 1.2900

Коментар

• отиде коня у ряката.А ми падне на оная работа още малко.Съжалявам ама.....

Коментар

• ot tuka se celime mnogo nagore , mejdu drugoto to4nata mi cena na zatvariane e 1.2677 kvo stana ne razbrah , mamka im 5 pipa mi zeha
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

Zatvorih dylgata usd/chf i dobavih kym dylgata mi eur/usd.Ako padne pod 1.2650 zatvarqm i neq i shte hodq do stenata na placha :-)

Коментар

• zatvorih kusite i pusnah dylgi sas stop 1.2635 . a gi zatvorih na 1.2670

Коментар

• Избягах от хеджа на 2674 ще чакам да видя как се държи 2650 и пак ще хеджна

Коментар

• mdaaa towa beshe tipichen sluchei na 'kupuwai sluhowe i prodawai nowini'
                            beshe iasno che tezi 25b.p sa wkliicheni w cenata ..sega da widim kakwo shte stane okolo 2690..dali shte se dadut bez boi ewro bikowete
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• i osven tova mislia 4e sega 6te izbluskat mnogo dobri novini ot usa i gledai kako stava posle . no tova sa samo dogadki

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
                                KOKO Ти мина ли на къси от 2720 или ще чакаш пробив 2690?
                                Несъм минал на къси имам хедж на 2720 и се ослушвам за добавка нагоре или надолу

Коментар

Working...
                                X