If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На www.forex.start.bg , има една анкета , гласувайте да знаем на къде ще ходи , предния път познахме пробива , но сега тайно се надявам да отиде малко нагоре за да се изчистя от еврата и обръщам.
Dobyr den i ot men . Shtom i imitatori sa se poiavili polojenieto e interesno. Petre ne sym se poiaviaval zashtoto imam mnogo slijebna rabota , a inache si stiskam edni kysi AUD , plashtam si im swap i zatova ne pisha . A inache chestito na teb za dylgite evra. Uspeh na vsichki!
Така съм се оплел, дълъг съм в евро/долар от 1,3221, стоп на 1,3185. Бих казал, че е удачна покупка около 1,32 с цел 1,3320.Късия австралиец още го държа, доста е понатежал и скоро ще скъса въжето, една продажба от 0,7950-60 със стоп на 0,8010 и цел поне 0,7750 ми се вижда също добър вариант.
Малко са ми противоположни идеите, но имам едно ан ум.
Успех катилчета!!!
Пич, ”редовете на Фурие” се прилагат именно за преобразуване (разлагане) на ”неправилни синусоиди” до ”идеални” такива. Има цяла наука в техниката и на нейна база са създадени DSP-тата намерили масово приложение в битовата апаратура и мобилните устройства. Възможни са и други приложения, но както навсякъде проблемът е в алгоритъма
Коко, в правилната посока си, съвсем точно си напипал нещата!
не се отказвай. само че пак неможе да се създаде механична система коята изцяло да работи без намесата на човек. но това което казваш е вярния път за страшно добра ефективност на всеки пазар!
М За системата за ел търговия имам три неуспешни опита в момента мисля такава на базата на теоремата на Фурие, в общи линии това дава възможност за пострлояване на всяка вълнова форма на базата на сбор от синусуидални вълни, мозъчните вълни се анализират например по подобен начин, както и звуковият спектър, но засега съм до под кривата круша.
Коментар