IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затвярям контрата 16 пипа +.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Dollar Gains Against Euro as U.S. Trade Deficit Grows Less Than Forecast

Каква ирония има в самото заглавие.

Прав си Коко за трейд дефицита.

Коментар

• Трише

Някой каза, че вчера Трише постъпил много неочаквано. Напротив,
        много очаквано постъпи. Нали няколко дена преди това се мъчех да
        обясня как ще постъпи Трише, ако все пак се наложи ЕЦБ да вдигне
        лихвите? И че спекулаците за 50 б.п. са само целенасочено хвърляне
        на прах в очите и че Трише има да си го връща на Бернанке? С всичко
        това имах желание да предпазя някои колеги от грешки. За съжаление обаче доста хора не ми повярваха, а аз доста ясно и в
        прав текст обясних какво ще се случи след обявяването на лихвите.
        Както и защо 2-3 дена преди това панически се покриваха дълги евра,
        което доведе до слалома от над 3 фигури и половина. Засега.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
          Нещата замряха и сега чакаме БББ да пусне някоя бомба!
          Бате Бен Бернанке (БББ) може да изстреля курса с 1-2 фигури в произволна посока!!! ;-)
          Да ,прав си но посоката е към 1.25-12450 и после ъп

Коментар

• EURUSD

Нещата замряха и сега чакаме БББ да пусне някоя бомба!
            Бате Бен Бернанке (БББ) може да изстреля курса с 1-2 фигури в произволна посока!!! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
              Негативно ме приемате, независимо от добрите ми намерения.
              Затова последен пост за днес. Очаквам Бернанке след час и 12 мин да се пртивопостави на поскъпването на долара. Не директно, но да се противопостави на резкия спад, а това да е достатъчно да започне корекцийката.
              Трябва да се има предвид, че Трише постъпи много неочаквано вчера. Но това е реалността - нива от 1.27 тушират инфлацията и нуждата от по-високи лихви в Еврозоната, поне на тези нива на комодитис. Мисля да развием нов рейнж в нива 1.2580-1.2710 за няколко дни.

Успешен уйкенд на всички.
              Никой не те приема негативно, за разлика от теб никой не се заяжда, просто коментар от техническа гледна точка, иначе казах може и да си прав и 2600 да държи но затваряне 2700 не очаквам дори и да си прав

Коментар

• Негативно ме приемате, независимо от добрите ми намерения.
                Затова последен пост за днес. Очаквам Бернанке след час и 12 мин да се пртивопостави на поскъпването на долара. Не директно, но да се противопостави на резкия спад, а това да е достатъчно да започне корекцийката.
                Трябва да се има предвид, че Трише постъпи много неочаквано вчера. Но това е реалността - нива от 1.27 тушират инфлацията и нуждата от по-високи лихви в Еврозоната, поне на тези нива на комодитис. Мисля да развием нов рейнж в нива 1.2580-1.2710 за няколко дни.

Успешен уйкенд на всички.

Коментар

• Малко практика, една такава импулсна свещ никога "не е сама" - правилото е да се чака на 30м графика курса да я стигне до средата и тогава да се влезе пак - както аз направих, но може и опциона да издържи - мен лично ме съмнява но ако е 1.5 мил както се говори може да сте прави

Коментар

• Първоначално изпратено от фен1
                    и според мен това му беше за днес, поне така ми се иска
                    5 дни постоянен спад си е рекорд за това сладурче еврото
                    понеделник е или корекция или яко ъп
                    за днес вече няма накъде да пада защото все пак е петък
                    Точно пък защото е петък и могат да го закарат много на доло

Коментар

• Май ще затворим на 1,2650
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Коко

Не се влияй от такива теории , истината е една имаш пазар имаш производство . Америка им е пазар , те с доларите долари ще купуват на пазара в един момент и няма да позволят азиатците да им се затрие пазара , те не са араби да разчитат на рекет , те гонят икономичиски растеж а американския пазар им го осигурява.Американците ще им прехвърлят и бизнеса с петрола на тях, просто петрола ще бъде изместен и ще почнат да бълват автомобили на ток - акумулаторчета.Иран може и да не лъжат че искат да произвеждат ток , възможно е.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• и според мен това му беше за днес, поне така ми се иска
                          5 дни постоянен спад си е рекорд за това сладурче еврото
                          понеделник е или корекция или яко ъп
                          за днес вече няма накъде да пада защото все пак е петък

Коментар

• Аз пак хеджнах на 20

Коментар

• направих контра - стоп под 1.26

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от absfresh
                                Първоначално изпратено от kritelin
                                Мъка..мъка.Незнам как ще я вадя тази позиция на прилични загуби.Днеска пак цял ден трябва да си играя да хеджирам и да оправям картината.
                                Спокойно това му беше, опря в опционно ниво и ще почне една мъчителна корекция докъм 1.27. Поне така ми дава анализа.

Успех
                                Аз точно това гледах и мисля да продам малко usd/chf поне да хвана корекцията.О

Коментар

Working...
                                X