IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баба марта

Честита Баба марта на всички трейдъри,само здраве и много парички в джобчетата,и да не се лакомите много,че да не отлетите

Коментар

• още хитрини

Не съм имал в предвид някой от БГ -брокерите , тези разлики между един и друг брокер са нормални , а в случая става въпрос за брокер , който е еталон на този пазар , а нашите съпоставено с него са аматьори .А това , че не е възможно брокера да не държи позиции, които да са за негова сметка е така , изобщо няма как да стане да работи само на спред.А номера с набирането на един отбор юнаци , който да играе срещу другите и така управлява , тези непокрити позиции е хитър , не знам колко е успешен , каква е статистиката и резултата.А филтрите , които ползва въпросния брокер на моменти се дънеха и то часово ,редовно 2 или 3 пъти на ден , и спокойно се отскалпирваха 5-7 пипса , но пък набуташ ли се в неподходящия момент биваш отскалпиран , и то по котировките на същия брокер.Спреда е 3п ,а колко е реалния ?
      D.Y.F-091066

Коментар

• swap

AUSSIE -никой нищо не дава,а се начислява - в твоя полза или в полза на брокера,зависи от това дали си дълъг или къс и в каква двойка.Освен това не се начислява суап, а суапови числа.Теб те ролват.
        Това е заради вальора.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 01-mar-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• swap

The Fan razlikata e v tova dali swap-a ti go davat za 2 ili za 3 dena.Kato cqlo si poluchavash swap-a za 7 dni v sedmicata.Pri moq broker CMS ne davat swap sabota i nedelq i zatova go davat v chetvartak i stava troen.

Коментар

• swap

the fan* :-) :-)

Коментар

• swap

имало е дискусия по темата ... не гледам кой, а какво пише ... та не можах да разбера ...
                някой беше писал и за суап йена/лев и ми е интересно дали тази нощ е взел някой лев отгоре ?

Коментар

• още хитрини

Честита Баба Марта на всички !

Коментар

• swap

Цеци - към кого е отправен въпросът за суапа,че нещо съм изпуснал май ?

Коментар

• swap

.. та каква е разликата м/у двоен и троен суап?

Коментар

• още хитрини

Supertrader много си прав и това става в ВГ то.При това в много по нагли форми -включително един ми обясни, че било нормално неговите котировки в офиса на брокера и моите да си различават с по няколко пипса. Аз следя котировките на няколко платформи и разликите на моменти са до 7 пипса отделно дето моя е толко шавлив, че на моменти си мисля че ако беше някоя кака пред тях щеше да е опашна яка. Да не говорим че когато не ти достига 1-2 пипа до лимит или стоп в повечето случаи това е поради факта ча са те преебали. После казват че си прав ако се обадиш но като видят че си влезнал в схема се оказва че са се заблудили и го отнасяш-само факти.
                        Така че на първо място играеш срещу брокера на второ срещу големите и пазара и на трето срещу себе си. Не можах да осетя кога играеш за себе си но нейсе.
                        Ако си ришил проблема по някакъв начин сподели.
                        Успех на всички.

Коментар

• trader.bg

vsichi trebva da pecheliat. 5 ot teb, 2 ot men puk za den -2 vzeli ta zarabotili 300-500 pipsa

Коментар

• trader.bg

на мен също ми се е случвало 1 път да натисна не а то да стане да!, също и 2 или 3 пъти след като съм натиснал да-то или не-то да не ми обнови страницата за 10-15 мин. и аз да незнам че съм извършил операция. и много пъти ми се е случвало когато натисна баи или селл да ме пита дали искам да го направя на друга цена, и ако кажа да, то ме пита за друга и така до 3-4 пъти, въпреки че имам 10 секунди. а никога когато се смени цената след като съм избрал баи или селл не го прави в моя полза. Защо ли?

Коментар

• trader.bg

Vinagi stava taka ako ne si go usetil. Natiskai "zatvori" za da ne napravish pokupka.

Коментар

• trader.bg

vyzminka spor s liubiimiq mi broker trader.bg che kogato az iskam da kupq pradam i cenata se smeni byrzo me pita i kogato cenata ne me ustroiva i natina NE dali tova ne ne stava DA ela da vidish sega sym kys v GBP/JPY i te tvyrdqt che tova samo na men mi se e slucvalo nqkoi s mnenie i ako ima neka im go pishat v chat foruma che veche wzeha da me pompqt !!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X