IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• chicago

Супертрейдър, аз никога не съм излизал от добрият тон нещо повече аз съм защитавал Чикаго пред Петър без въобще да го познавам, а само Петър познавам и когато той е казвал че но както и да е. Аз мисля че Чикаго е ама много добър но в тоя бизнес това няма значение просто трябва да си добър а не много добър за да печелиш но това е дълга тема

Коментар

• Позиции

Short 10k USD/CAD 1.2448
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• chicago

Днес виждам ,как се ядете с Коко , вчера пък РРР с Петър .Сhicago добре е че се появи , а тези крайности до които стигате в споровете си - как е възможно да сте толкова убедени ?Коко и РРР са от умерените и толерантни хора тук , и всички знаят че и Петър има сериозен поглед върху пазара и опит.Защо ви избива на такива спорове,особено когато е реиндж ,явно е изнервящ , той напрактика е все едно да е затворен пазара за тези,които очакват промяна на цената с фигури...
        D.Y.F-091066

Коментар

• евро-паунд

Там какво,ще става като започне бурята ,някой има ли идея , кой ще води хорото надолу еврото или паунда , защото май е нормално да си разменят ролите при положение ,че по пътя нагоре еврото водеше хорото и сега да си остане водач но занадолу.
          D.Y.F-091066

Коментар

• За живота Чикаго и всичко остоноло

Мен по-скоро ме интересува дале ще пробие 0.7800/0.7780 ако наистина падне лахвата

Коментар

ЧИКАГО, кивито има ли сили за 0.7150

Коментар

Чикаго много си ценен, пиши братле

Коментар

• aud

Лихвата се предполага че ще падне и може би ще падне шанса е 80% така че е рискована дъалгата там

Коментар

Абсолютно Чикаго си прав ама много точно
                    Само дето наистина ама наистина си ми полезен защото питах сумата и хора по-добри или добре управляващи повече пари от нас какво става и дали да удължа ама ти си пич и си ценен. Дерзай

Коментар

• aud

Благодаря Chicago. Някой с предположение за реш. за лихвата тази нощ

Коментар

• aud

aud/usd - пробив над 0.80 най - рано през второто полугодие на годината.(движения между 0.795/0.799 и 0.75)
                        aud/nzd- в потвърждение на думите ми,погледни днес какво му се случи на осито.
                        На 10.03. е заседанието на RBNZ- кивито го чака същото.

Коко - аз съм те бил надценил,ти си бил много зле бе пич...Ръгай чушки в боба и нема да са плашиш!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

limit buy 1.316 s/l 1.313 target 1.33

Коментар

• aud/usd

ниакой ще сподели ли мниние със неукия

Коментар

• aud/usd,usd/chf

Петре, в случая замених едни дълги долари за други, а за хеджиране дебна да скъся паунд/франк.
                              Все пак ти благодаря. Успех и на теб !

Коментар

• fx

Чикаго когато спорехме ако това имаш в впредвид паундйена беше 200.09 а аз имам последно удължаване от 200.19 и в това време ти ме караше да скъсявам, ако затворя със всичките си глупости сега когато цената е 200.45аз ще съм на плюс но целта ми е друга 202 като миннимум.

Коментар

Working...
                                X