IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD Караиванов

Добре де Петър ти оня ден беше дълъг за 33 и твърдеше как задължително ще ги видим извини ме но кога обърна платната, аз примерно написах че ще затворим на 1.3150 и познах

Коментар

• EUR/USD Караиванов

Здравей Караиванов !!мерси за подкрепата на мнението ми !
      Твърде вероятно е аз да съм прав а не този Harvy от саксо...))
      Успех ти желая !

Коментар

• КОКО GBP/JPY

Е предложи ти нещо де ама не 10п срещу 400п ако е така по-добре да те черпя

Коментар

• КОКО GBP/JPY

ia da vzema i az da vi iznenadam s edna grafika
          trite poka4va6ti valni sa namaliava6ti a v poslednata ve4e imame divergencia
          samnitelno e da ima pove4e ot dvoen vrah ili niakakva druga obra6ta6ta formacia
          i sled tova sme nadole pone za sega taka izglejda

Коментар

• КОКО GBP/JPY

КОКО - аз съм къс от 200.51 - 200.40 са едва 30 пипса от тек.нива.Имайки в предвид волатилноста на този крос, всичко под/над 2 фигури е несериозно.

Коментар

• EUR/USD KOKO

КОКО може и да си прав ..но това е .
              Между другото при мен излиза 1.2970 а John Hardy-аализатора на саксабанк го вижда 1.3480....
              Голяма ни е разликата с този човек ..???? По точно огромна ..

Коментар

• КОКО GBP/JPY

КОКО - очаквам офертата ти.Но тъй като Ти днес няколко пъти повтори,че стопът ми ще изгърми за това предложих Стоповете за база.

Коментар

• КОКО GBP/JPY

какво ще кажеш 199.90 където е първият ми стоп и 200.40

Коментар

• EUR/USD KOKO

-DR - здравй Док. Не е изключено да тестнем 1.2970 - там имаме 61,8% фибо от 1.2730 до 1.3280
                    Видя ли го това ниво купувам здраво евра със стоп на 1.2901
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• usd/can

Какво мислите за скъсябане с цел 30 пипа от текущи нива.Предварително благодаря.

Коментар

• КОКО GBP/JPY

Петре до моят първи стоп който е на 199.90 има 26п а до големите ми стоп ревърси 70п а до твоя има 430п дай нещо по-справедливо

Коментар

• EUR/USD KOKO

Докторе чак пък толкова е много оптимистично, не би трябвало май дотам но аз имам къс ауд

Коментар

• КОКО GBP/JPY

КОКО - днес за 3-ти път пишеш , че първо моят стоп трябва да бъде отнесен!
                            Искаш ли да се обзаложим на 100 евро например чий Стоп първо ще отлети.Ти поне си пащаш ;-)

Коментар

• EUR/USD KOKO

Добър ден и Честит Национален празник на всички !!
                              Бъдете здрави !! И ви желая успехи !!

КОКО на моята диаграма евро -долар отива в посока 1.2970 ..
                              Какво мислиш по въпроса ??

Коментар

• КОКО GBP/JPY

Марио имам подобно мнение но и предстой да се справи с два върха ако го направи перфектно но се надявам да не пробие 200 и да удари горният канал на 202.50 после малко надолу и тест на стопа на Петър и ако го удари защото той е перфектен сме за твоята горна цел

Коментар

Working...
                                X