If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tova sa moite o4akvaniq - NFP pod konsensusa, okolo 170
Uspeh na vsi4ki.
Коментар
.........
e/$
2005-03-04 13:06:53 GMT
[50228] Прогноз по payrolls:
Отчет Департамента труда будет опубликован сегодня в 1330GMT. По прогнозам численность новых рабочих мест должна увеличиться примерно на 225,000 по сравнению с ростом на 146,000 в январе. Статистику по данному отчету можно посмотреть здесь: Payrolls (К) диаграмма Unemployment диаграмма Average hourly earnings диаграмма Average work week диаграмма В тоже время, в цене заложены рыночные ожидания, превышающие прогнозные оценки, и выход данных даже на уровне прогнозов вызовет волну продаж американской валюты. Будет иметь значение и пересмотр показателей предыдущих периодов. В любом случае нас ожидает всплеск волатильности
Коментар
даскала
gbp/chf - KOKO - въпрос
Не презуНКция,а презумпция!
Научете се да пишете на български правилно,а след това давайте прогнози.
МИК не я следя но се съмнявам да расте много кабела замене за надолу а швейцареца дори при ръст на еврото ще му е трудно да пробие 1860 но ако искаш защо не си пуснеш плаващ стоп двойката има още мегдан занагоре но зависи от данните, аз излизам от презункцията за добри данни
zakrih wse pak dylgite v GBP/USD mnog nervi ama si dyrja kysite s nadejda che ste gi raztovarq dnes za GBP/CHF q nabludavam ot dosta vreme i vinagi dvoika v koqto swap-a e dobyr zavyrshva na visoki niva neznam predi si misli h zada ne zaema nikoi dylgi pred weekned-a ;-)) pone men me spirashe taka beshe i minalata sedmica v GBP/JPY kogato zatvori na blizo 202 i posle nadolo taka che si mislq che ste napravi vryhche no az ne bih q igral sega mnog mi e mytna pyk i mi dyrji vlaga ot predi mesec kogato steshe da mi zanuli account-a kato napravi blizo 4 figuri za dva dena i sega q chakam za skysqwane no ot niva nad 2.28i weche s po malko uspeh na wsichki
Добър ден на всички.
Ако са добри ролите - след по-малко от 480 минути сме на гара 3030...
Ако са лоши - аз поне минавам в глуха линия (отбрана)...
Коко, къде евентуално смяташ да разтоварваш кабели - 8888?
Успех.
Дълъг съм от 2.2475.Дали има шанс да се чака,или да приключвам.
Разчитам на твоето мнение ,за което предварително благодаря.
Пожалавам ти УСПЕХ в gbp/jpy.
Коментар