IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

EUR/JPY и GBP/JPY вече са за скъсяване.Петък е! Няма какво да спре "Ралито" на $/йена. Еврото и кабела вече взеха своето,ред е и на "гейшата"
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

100 pipsa sega?

Коментар

• eur/usd

kolko nad 1.32 shte skochi? struva mi se che dokato vzeme da padna shte sum na 0 !!!

Коментар

• gbp,chf,eur

Позиции към момента:
          50к къси 1,9075
          50к дълги 1,1739
          50к къси 1,3117
          10к къси 0,7867

Коментар

• eur/usd

вървиме обратно на пазара

Коментар

• eur/usd

Продавам от 1.3200 Стоп над 1.3680
              Цел: 1.1600 !!!!

P.S. Цифрите са такива,каквито са написани,грешка в изписването им НЯМА.
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Позиции

Скъсих 10к Е/$ от 1.3193
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• къси

отворих къси е/д 1.1392 и нзд/д 0.7334

Коментар

• е/$ и $/Y

netware5 - за алчноста си много прав.Аз лично когато съм "ин дъ мъни" слагам стоп/профит и не си късам нервите.В един момент когато предценя, че сме достигнали мах. или близо до него,прибирам печалбата и край.

Коментар

• е/$ и $/Y

Петре, аз сега съм в правилни позиции по тия двойки. Докъде мислиш, че ходят? Притеснявам се алчността да не ми изяде главата и да се прецакам със затварянето -
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• gbp,chf,eur

Скъсявам с по 10к от 1,9173 1,1736 1,3188

Коментар

• E/D

E sega ve4e se olia da hodi nagore

Коментар

• KOKO

to i az skysih neznam zashto no si mislq che pounda nqma da zatvori nad 201ako sleze pod 200.9 ste si zatvarqm kysite da ne plashtam swap che dosta se opletoh prosto wse oshte ne moje da se kaje kategorichno che ima posoka pone za men e dosta nepredvidima pyk i i mnog se natovarih veche v GBP/NZD wse pak iraq s malyk procent da se predpazq ot greshki i nqkolko figuric v pogreshnata posoka za sega nqmam stop na GBP/JPY no mislq che bavno ste sliza

Коментар

• психо съпротива

az s;ed ,a;lp shte go lapna ...eksperti dragi ...

Коментар

• Петър

-60000 GBP/JPY at 201.19 spot 201.23 - това са ми късите паунд/йена за сега. Мисля че вчера ти пейстнах къде съм затворил късите и колко ми е профита.
                                И не мога да разбера,теб какво ти влиза в работата дали съм къс или дълъг,при положение че не си ангажиран по никакъв начин както с позициите ми, така и с парите ми ?

Коментар

Working...
                                X