If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм се навил , но така се случи че ми предложиха такова нещо и обещаваха добра доходност , но предложението по скоро ме обиди , може да не е лош човека а намеренията му по-скоро да са в сферата на фантазиите и не на измамите , ама много е несериозно!
-Който може да удвоява , едва ли ще се увлече чак толкова , мислиш ли че ще избере геометричната прогресия за нарастване и дали няма да е по разумен и просто да си отдели капитал да може да я поднови ако му излезе и някой лош месец през който да я занули .А през останалото време да и поддържа размера като я намалява .Геометричната прогресия е голяма сила , ако си късметлия , но я погледни какви неща са ставали на този пазар , какви движения на цената е имало в рамките на 5 минути дори и при най-безобидната двойка - евро/швецарец имам впредвид един голям шип на графиката.
за петрола маи иран е фактора на които буш му е хвърлил мерника - като не дават концесии така е кадафи свали тирантите , тия се опъват, кога ли ще ги прецакат и тях
Коментар
Кибик
скука
Днес е скука, само AUD се дигна и CHF падна. Какво ли ни чака утре?
на пазара му трчбва доста сериозна причина за 1.34 а за днес и утре такава няма - ще се мота между 1,325 -1.315 - аз лично съм залогил на иената срещу долара и еврото - играта стана скучна , влача си позиции по няколко дена , но и глупостите ми намаляха доста
На мен това ми е първия акаунт. Започнах го преди 4 седмици. Първата седмица го стопих с 10%, обаче оттогава насам си седи долу-горе на това ниво. Е, вчера отиде за момент на -20% обаче в момента работите са ок.
банско през ноща е приказка щото не се вижда мръсотията , може и да заприлича на швеицария но трябват доста пари за да се подобрат подробностите , а и лифта вече е малък - на 4 се чакаше около 2 часа за да се качиш - моге и да стане когато влезем в ес - преди това далаверата ще е водеща
Супертреидар усещам те че се самонавиваш. Изкушил си се вече някои друг да ти изкарва парите вместо теб ама те е шубе да не изгориш. Никои от форума неможе да ти каже какво да направиш, трябва сам да си вземеш решението и после да си живееш с него, както всяко нещо в живота брато.
Преди време съм правил по над 100% на седмица и се виждах милиардер, сега се опитвам да разубедя хората които работят с мен да не правят същата грешка, славабогу само един акаунт съм изгърмял през живота си но истината е че всеки може да печели стига да не се лакоми.
Успехи
- Как е в Банско ? Сега ми трябва 1.3240 за еврото , онова 1.34 дето го мислехме като заминаваше за Банско не ща да го чакам вече , че кой знае кога ще е а не ми се плаща лихва ? Добре , че е този кабел дето се разкарва нагоре надолу и Коко , който винаги успява да намери причина да го купи и кураж разбира се , защото ако вземе да пада ще ни се отще да го купуваме , може и да имат резерви за нагоре , ама на юг какво може да се случи ако тръгнат , но това е проблем на Грийнспан и той е длъжен да ни пази !
Коментар