If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами мисля ако е ниско да купя много се изкушавах преди малко но изпуснах момента а иначе гоня канал ако купя сега ми трябва 150п стоп а при положение че се готви да обръща платната това е тъпо, аз предпочитам да продам но от 201 и чакам някакво приемливо ниво
Коко, какво мислиш за твоята любима GBP/JPY - ще я продават ли, или ще я купуват...?
Къде е ключа за високото напрежение според теб - в нея, или в EUR/GBP?
Забравих да ти кажа че трябва да си осигуриш за тогава доста добър интернет защото ще има и войс така че да обсъждаме по-бързо нещата с говорене въпреки че и ще се пише но си направи настройките си засега и ще видиш какъв купон става
Успех
Двойката реализира спад около 40 пипа1.5535-1.5480,как мислите дали обърна тренда или е само
корекция.Предварително благодаря и успехи на всички спекуланти.
Виж, този месец ще има три много полезни урока с игра в реално време от едни от най-добрите трейдъри в света, разбира се безплатно и първият е за скалпинг, пусни ми мейл за да ти кажа как да се регистрираш.
О г-н Данаилов ти се изгуби напоследък!Чак сега видях,че проявяваш интерес към моята особа.А пък ако ми върнеш и моите пари,няма да съм принудена да слагом толкова плитки стопове.А ако искаш да научиш повече-може да ми платиш по твоите тарифи и нямаш проблеми.
А за Мизухо-просто не вярваите на всичко,което четете,а само си сверяваите часовника.
Иво те мизухо , са повели пазара към 1.6 , а като тръгне утре да пада ще си изтраят.Тоя вариант да отиграваш посоката е вного сладък , а дългите плащат лихви не късите и има тенденция да им вземат по все повече , колко ще издържи реинджа и диапазона как мислиш , ще ти кажат че посоката зависи от финдамента , от дефицита и др. работи , а зависи само от лихвата , затова предприемчиво си купи малко долари в една двойка дето няма да я играеш , ако смяташ да се занимаваш с това нещо по дълго време и си ги дръж с цел 15-20 фигури и по-вече и лихви , защото макар и скромни те са жестоки , швейцареца е пълен въздух например , много е удобен. А стария връх при него е 1.12 и то за кратко.
Коментар