IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gold

Качи над върха от 444

Коментар

• Big All

След 5 минути, в 10 Ню Йоркско време
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• e/d

buy e/d za 30p.

Коментар

• USD/CAD

Очаквам "гигантски слалом" в USD/CAD до 1.1970 към и около 23.00ч
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Big All

Както винаги Петър отговаря мнооого точно на зададения му въпрос ))))))))))

Коментар

• Big All

Blagodarq!Dano da si prav!

Коментар

• кабел

max e 1.3481 ask, koeto e 1.3477 bid ... nema kak da ti go izpulbat
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Big All

forex D- в общи линии дали ще говори или не , няма особенно голямо значение.Ако говори еврото малко ще забави устрема към кота 1.3520/40 , ако не говори - ще стигнем по-бързо целта.
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• кабел

Bertram на коя платформа ти удариха стопа?На мен на същата цена не ми изпълниха лимита/ДС/

Коментар

• Eur

BROKEE mnogo me vleche da davam prognozi i da poznavam. dosta pyti ne poznavam no zatova sym looser kakto vijdash. pisha si i s kolko tyrguvam za da ne podveda nqkoi. ako obichash ne me lishavai ot tova mi udovolstvie. az na nikogo ne precha
                      Priqten den i jiv i zdrav da si
                      Keep walking ...

Коментар

• Big All

Petur,mpje6 li sus sigurnost da kaje6 dali v 17.00 6te se izkazva All,za6toto v Trader kalendara prosto iztriha novinata!

Коментар

• кабел

intelsoft този хик ми звучи като "мека китка" но карай.
                          аз мога да броя до 1 и с толкова % средно си увеличавам акаунта на ден.
                          а ти бягай в някой бар за себеподобни да те разработват.

Коментар

• кабел

za dovechera:
                            eur shte padne kam 1.34-1.3410, taka che deystvayte

NE SE SHEGUVAM!!!

Коментар

• кабел

udaren stop na 1.3480 ... za 1 pip ..dobre 4e 25% ot poziciqta e stopirana tam., a si misleh za 1.3485,no.. minlao zaminalo

pozdravi i uspehh na vsi4ki
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• кабел

Петър аз пък какво съм ти виновен ако искаш събирай пари за безплатните лекции, на мен не ми трябват и не съм аз организатор, не може всички да искат пари и смятам че не ти подбиват пазара хората.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X