If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде да е жив и здрав и още дълги години да плаща.
Коментар
121
BTC
Българската телекомуникационна компания (БТК) най-сетне предлага ADSL услуги на българските абонати. Добра вест, помрачена от ценовата политика на компанията, която предлага ниска скорост на цени, по-високи от европейските.
Срещу 39 лева месечно, или 20 евро, можете да ползвате 256 kbps ADSL линия. Съпоставката с цените на западния пазар е съкрушителна. Във Франция, например, можете да ползвате 8 mbps линия за 15 евро месечно, а срещу 30 евро имате и безплатен телефон за цялата страна. Простата аритметика показва, че българинът плаща същата цена за 32 пъти по-ниска скорост от тази на западния потребител.
Коментар
121
Cable
раннее утро в глубинке,
открывает окно в избе и на всю улицу сонный женский голос, взывающий к соседке:
"Мань, а Мань, тут твой Ванька заходил.
Пришел, трахнул и ушел.
Ты не знаешь, чего заходил?"
Петър, перфектно това 1.9420 и аз го виждам, проблемът е че съвпадат целите ни и това не ме кефи, не го казвам в лошият смисъл, просто кабела предната седмица вървеше по книга, даже и корекциите му лових, а сега всички виждат това 1.9420 с колкото и хора да съм говорил всичките са за там, което ще рече че може и да ядем дървото.
Съвсем на първо четене какво мисля.
1.Добавям в дългата паундйена.
2.Отварям дълъг кабел
3. В момента в който доларйена стане 103.7 затварям дългият кабел и отварям дълга доларйена със стоп ревърс 103.50, това е защото 103.65 е ниво което ще се брани яко.
4.В момента в който кабела се коригира надолу, затварям дългата доларйена и отварям дълъг кабел за около 150п
5. Затварям дългата паунд йена около 201.20-50
Но всичко това още го обмислям още
Успех
Аз не съм много добре с фундамента и се уча още но си мисля, че тренда го определя не толкова икономиката а съотношението търсене-предлагане. Ако успея да си изясня играта на големите играчи ми се струва, че следвайки ги ще спечеля и аз.
Ще поживеем, ще видим И двете прознози могат да се отиграят с добър мениджмънт. Аз обаче си мисля, че може и да не го видим този връх в близък план и поради тази причина ще започна от сега да изграждам къса позиция. Успех ти желая!
В дългосрочен план и аз смятам, че тренда трайно ще обърне посоката си.Малко ме притиснява огромния бюджетен и търговски дефицит.Въпреки всичко смятам, че след достигане на още един връх доларът трайно ще започне да поскъпва.
Looser, това вече е друго нещо...Има голяма доза логика в това което си написал.Аз лично смятам, че ще се опита да направи още един връх и тогава трамваят ще тръгне надолу...
А за прогнозите...от понеделник мисля да играя срещу еврото но ще се хеджирам. Крайно време е да направи корекция и тези нива ми се струват подходящи . Ако премине 1.3515 без корекция значи съм сбъркал и ще преосмислям стратегията си Държа да отбележа, че съм зле и не мисли, че слушайки ме ще забогатееш.
Коментар