IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО: кабел

Знам но за да си довърша идеята от неделя ми трябват 150п дълъг кабел а аз съм като теле в железници гоня си идеите

Коментар

KOKO, AUD според мен е най-удачно да се удължава срещу $ в момента

Коментар

• Коментар

На мен 9130-40 ми изглежда по-здраво, ама знае ли се - нещо не дава добри признаци на еластичност...засега.

Коментар

• кабел

Причина достигане на долният канал на 4ч, първа добавка на 1.9117 със същият стоп

Коментар

• кабел

стоп 1.9090

Коментар

• кабел

нови 10к дълъг кабел от 9149

Коментар

• кабел

вма 5,20,50,100,200

Коментар

• кабел

ОК неуспешн опит ударен стоп

Коментар

• кабел

Коко,би ли казал кои индикатори (син и червен) използваш на тази графика?
                      Благодаря предварително и ти желая успех!!

Коментар

• кабел

Тук е въпроса ще оформи ли тук двойно дънце или не, за мен по-добрият вариант е да ми удари стопа защото виждам перфектно следващо ниво но ако не го направи ще добавя ще пиша кога
                        Успех

Коментар

• Коментар

• fundamenta

Pitam za6toto naj-dobriq trader kogoto poznavam /a toi e dobar - li4no sam go testval ne 1-2 pati/ e absoluten privarjenik na techni4eskiq, a fundamenta ob6to vzeto ne go interesuva - edinstveno tova 4e izbqgva da targuva pri po-vajni novini. A za moite skromni poznaniq edinstveniqt po-siguren /ako moje da ima nqkakva sigurnost vaob6te/ na4in da spe4eli6 e da sledi6 fundamenta i da go analizira6 na baza trenda.

Blagodarq za otgovora Bertram.

Коментар

• кабел

Причината е преградата на 9165 и възможността да сложа къс стоп

Коментар

• Robin Hood

Istinata e, che idvete rabotiat, stiga da si naistina dobur v pone ednoto.

Коментар

Working...
                                X