IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Richi

STS
    moze da hejirash, no samo ako margin level e nad 100% ..ne znam shto,no e taka
    STS bqha mnogo burzi po edno vreme, posle neshto pozabaviha, no kato cqlo sa dobre.
    imam i smetki v DS, no tam nema da me vidat pove4e, shtoto sa mnogo veliki...s nai-velikata platforma...
    pozdravi i uspeh
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• GBP/USD

Идея:
      Сега сме на 23,6%корекция от 1,85 до 1,9325, а на 1,9015 е 38,2%.
      Смело поставям ТП на 1,904 за късите и лимитирани от там и от 1,9020 за лонг - цел - 1,95.

Коментар

• bertram

da ima go tozi moment no pone pri mene sega go gava po riatko no vse pak se poiaviava ot vreme na vreme az mislia da se mestia kam tiax 4e na6e ne6o sa zle vse o6e
        kam koi posrednik si ti i ima li xejirane

Коментар

• Richi

anmart sa posrednici na cms s VT platforma(dobra!)
          problema im e (ili beshe?), 4e bash po nai-interesnoto vreme servera im umira( pone za 3-tiq svqt)
          da kazat kolegite kotio sa prez tqh

pozdravi i uspeh

Коментар

• XXX

Деня не мина лшо,но все пак имам неясна засега позиция на USD/CHF и адреналина ми стига,засега.Идеята за доста къс стоп ми харесва и по-късно,ако нещата в кроса са пак около тези нива ще опитан дълга

Коментар

• JPY

със стоп съм ако тръгнат надоло рязко да не го изтърва

Коментар

• КОКО

Mersi!!
                Se se svarja sas tebe kato ima po konkretno razvitie pri mene i 6e ti po6a
                A otnosno http://www.anmart-forex.com/ razglejdal li si platformata za targovia???
                25$ za 10K i pri xejirane na poxiciata ne ti vzimat ot kapitala a i imat dosta dobra grafika i indikatori sas signali???

Коментар

• е/и

дълга 138.96 стоп на 138 85

Коментар

• Юлиан

В последно време рядко играя кросовете. Сега погледнах паунд/йена.
                    Ако денят ти е минал много добре и търсиш малко адреналин, можеш да удължиш сега със стоп 199,50 и цел 200,65. Доста рисков трейд. Аз не бих го направил.

Коментар

• JPY

zdraveite,
                      iwo zatovri gi kusite. shte imash po-dobri niva za skusqvane - pone spored men 105++

pozdravi i uspeh na vsi4ki

Коментар

• КОКО

Няма да го оставям да нощувам ясно ми е

Коментар

• Д/Й ИВО

oще ли ги стискаш тези йени?Аз реших да ги продам на 104.39 преди 2 часа и сега съм спокоен ,а можеше на 104,6 пак да продам за 20 п,ама нещо се разсеях и на продадох

Коментар

• КОКО

Коко, внимавай с осито, щото нощес може да врътне някой тигел...

Коментар

• Малко "черен хумор"-превод

GREENSPAN/ДОЛЛАР:

Greenspan Раньше отвечал на вопрос о доллар, отвечающий на, как он имеет в прошлом, что это - неопределенное искусство. Он сказал "we в Федеральном Резерве истратил чрезвычайно большую сумму ресурсов, чтобы пытаться, чтобы прогнозировать величину доллара, и что мы определили, - то, что он - исключительно трудная вещь, чтобы делать." Он добавил "И как Я люблю помещать это мы не больше успешные чем разница, которой мы становимся в бросающем жребий."

Предусмотренное: Рыночные Новости Международные

Коментар

• е/и

на късите от 104.81 преместен стоп на 104 .50

Коментар

Working...
                                X