IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

i to da gonime niva 1.312

Коментар

• EUR/$

i to da gonime niva 1.312

Коментар

• EUR/$

i az sam za nadolu makar 4e ima malki predpostavki d atragne nagore i to4no te me pritesniavat

Коментар

• EUR/$

i az sam za nadolu makar 4e ima malki predpostavki d atragne nagore i to4no te me pritesniavat

Коментар

• предложение

Яко, яко :-)

Кефиш мъ с тоз правопис. :-)

Само да обърна внимание на, че "не" при употреба с глагол се пише отделно.
            неси = не си
            немогът = не могат
            незнам = не знам
            неискам = не искам

Като гледам доста хора правят тази грешка.

Коментар

• EUR/$

Аз пък Е/$ го виждам надолу.

Успех на всички.

Коментар

• 24 Май

)))))))))))))))

Коментар

• Добро утро

Благодаря на всички за своевременната отзивчивост и линковете към Форума на СТС
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• 24 Май

Ало братята...............Кирил и Методий.... За къде сте се забързали толкова? 5 изречения и толкова правописни грешки ????? Отбелязал съм ги с главни букви ;-)

"Не се сърдете момчета, но защо никой неСи проверява писанията преди да ги публикува. Разбирам , че е нормално да се правят правописни грешки при бързане като "о/у", запетаи и двойно "н", но недоумявам, че немогЪт някои приятели да си построят изричението правилно. Почвам да се чудя дали няма натурализирани африканци тЪк във форума. За къде бързате толкова много да пЪбликувате незнам, форума ще го има и 30 секунди след като сте си проверили написаното."

И без лоши настроения.

Коментар

• предложение

ne e glupavo, na nqkoi mesta nama suap!

Коментар

• Добро утро

http://www.finance.sts.bg/forum/view...a52764d72d58bf
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• предложение

Не се сърдете момчета, но защо никой неси проверява писанията преди да ги публикува. Разбирам , че е нормално да се правят правописни грешки при бързане като "о/у", запетаи и двойно "н", но недоумявам, че немогът някои приятели да си построят изричението правилно. Почвам да се чудя дали няма натурализирани африканци тък във форума. За къде бързате толкова много да пъбликувате незнам, форума ще го има и 30 секунди след като сте си проверили написаното.

И без лоши настроения.

Коментар

• Добро утро

FOREX форум за регистрирани потребители
                            http://www.finance.sts.bg/forum/view...f3c3c0bd222abe
                            http://www.finance.sts.bg/forum/view...f3c3c0bd222abe

Коментар

• Добро утро

http://www.finance.sts.bg/forum

Коментар

• Добро утро

Здравейте Спекуланти,добро утро и успешен ден от мен

Може ли някой да ми каже как да стигна до този форум на СТС ? Рових им се в сайта но така и не успях да го открия.Предварително благодаря.

Дългите позиции в Е/$ са доста перспективни и днес.Аз затворих късите си паунд/$ с малък + на 1.9227 и оставам само в дълги Е/$ за момента (от основните валути)

Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X