If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря на всички за своевременната отзивчивост и линковете към Форума на СТС
Успех на всички Спекуланти
Коментар
24 Май
Ало братята...............Кирил и Методий.... За къде сте се забързали толкова? 5 изречения и толкова правописни грешки ????? Отбелязал съм ги с главни букви ;-)
"Не се сърдете момчета, но защо никой неСи проверява писанията преди да ги публикува. Разбирам , че е нормално да се правят правописни грешки при бързане като "о/у", запетаи и двойно "н", но недоумявам, че немогЪт някои приятели да си построят изричението правилно. Почвам да се чудя дали няма натурализирани африканци тЪк във форума. За къде бързате толкова много да пЪбликувате незнам, форума ще го има и 30 секунди след като сте си проверили написаното."
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Кирил и Методии
предложение
Не се сърдете момчета, но защо никой неси проверява писанията преди да ги публикува. Разбирам , че е нормално да се правят правописни грешки при бързане като "о/у", запетаи и двойно "н", но недоумявам, че немогът някои приятели да си построят изричението правилно. Почвам да се чудя дали няма натурализирани африканци тък във форума. За къде бързате толкова много да пъбликувате незнам, форума ще го има и 30 секунди след като сте си проверили написаното.
Здравейте Спекуланти,добро утро и успешен ден от мен
Може ли някой да ми каже как да стигна до този форум на СТС ? Рових им се в сайта но така и не успях да го открия.Предварително благодаря.
Дългите позиции в Е/$ са доста перспективни и днес.Аз затворих късите си паунд/$ с малък + на 1.9227 и оставам само в дълги Е/$ за момента (от основните валути)
Коментар