IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

dobre vazmojno li e da se bavi tokova vreme tazi novina kato e zaplanuvana
    a i ako ne izleze sega koga

Коментар

• Да започнем на чисто!

Za ni6o az taka ili ina4e sam re6il da nablegna izcialo na Forex i akcii targovia do 2 meseca i 6e mi e polezno da moga da obmeniam mnenia no kato isprosteiat niakoi xora vav foruma napravo izlizam za6oto ne s egovori za ni6o dr. osven za gluposti niama mnenia niama vaprosi niama nabludenia i to kvo stana 4at za vazrasni ne 4e az sam dart na 26 god sam ama ne stava taka da se praviat pari
      az sam za

Коментар

• Да започнем на чисто!

На провокациите на определени колеги, скорошни пътници, не се поддавайте!
        Преди месеци предупредих за тяхните намерения.
        Аз искам уютно място, да се събирам с приятели вечер и да си говорим за Форекс.
        От сега ви казвам, че моята пи...шка е 17-18 сантиметра и нямам намерение да си я меря с никого.
        Просто едно малко общество, в което се чувстваш добре))

Коментар

• Да започнем на чисто!

Благодаря ти Ричи! Дотук станахме двама
          Искам да видя как ще реагират колегите и ако преценя, че сме опрели дъното и има надежда за изплуване, утре вечер ще отворя една тема и ще вмъкна всичката синтезирана информация, която събрах. Може и да не го направя наведнъж, понеже през деня съм изцяло ангажиран служебно.

Коментар

• Richi

САЩ
            23:30 Измерител на паричното предлагане М2 - за седмицата до 07.03
            (в млрд. USD)
            -
            0.9 -

Коментар

• Да започнем на чисто!

Седнах да прочета какво е писано във форума и :-( от 17.30 до сега НИЩО смислено , един коментар няма като хората.Жалка работа !

Коментар

• Richi

Kakva e tazi novina?

Коментар

• ..

Тома,
                  Практиката показва, че ако разчиташ само на добронамереност, начинанието ти е обречено на абсолютен провал. Елементарно решение в случая е постване само от регистирани потребители.

Коментар

• EUR/$

a za6o se bavi tolkova mnogo novinata

Коментар

• Да започнем на чисто!

az bix te potkrepil ama sam ot na4inae6ite i vse o6e pravia gre6ki ne ot drudo a ot lakomia i strax
                      a sega 4akam novinata 4e sam kas E/$ a ne sam na 100% siguren a na 70% ina4e sam za100%
                      no triabva da se spre sas prostotiite 4e se ottek4avam
                      az sam v igrata ot 9 meseca no sam is4el vsi4ko koeto e na pazara

Коментар

• Да започнем на чисто!

ЗА ДА ИЗПЛУВАШ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОПРЕШ ДЪНОТО!

Изгубих 3 месеца в преглеждане на форума основно. И понеже в един момент става огромно море от постове, а наистина ценната информация се изгубва, предлагам да отворим една нова тема, в която моля ВСИЧКИ НАПРЕДНАЛИ ТРЕЙДЪРИ ДА УДАРЯТ ЕДНО РАМО НА НАЧИНАЕЩИТЕ КОЛЕГИ И ДА СЪБЕРЕМ ТОВА, КОЕТО СМЕ ПРОЧЕЛИ И НАУЧИЛИ ПРЕДИ ТЯХ.
                        Ако сме заедно ще успеем, ако се делим, изходът е предизвестен.
                        МОЛЯ ВИ КОЛЕГИ, НЕКА ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО.

Необходимо е просто всеки да се потруди сам, за да извлечем полза след това всички.

Надявам се от новите колеги да излязът и хората с новата сила и енергия, която изцяло да обнови вражеската среда, която ме посрещна мен като нов в този форум.

Ще ме подкрепи ли някой и има ли смисъл това начинание?

Коментар

• EUR/$

badete na6rek sas dalgite pozicii sled novinata 6e se razbere23:30
                          ima i triagalnik za nisxodia6 trend a i mai 6e e 3 valna

Коментар

• EUR/$

az 6e do 4akam 1.325 mi izliza

Коментар

• EUR/$

Няма такова нещо.

Коментар

• EUR/$

http://quote.fxtrek.com/misc/fxcm.asp

Коментар

Working...
                                X