If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Za ni6o az taka ili ina4e sam re6il da nablegna izcialo na Forex i akcii targovia do 2 meseca i 6e mi e polezno da moga da obmeniam mnenia no kato isprosteiat niakoi xora vav foruma napravo izlizam za6oto ne s egovori za ni6o dr. osven za gluposti niama mnenia niama vaprosi niama nabludenia i to kvo stana 4at za vazrasni ne 4e az sam dart na 26 god sam ama ne stava taka da se praviat pari
az sam za
На провокациите на определени колеги, скорошни пътници, не се поддавайте!
Преди месеци предупредих за тяхните намерения.
Аз искам уютно място, да се събирам с приятели вечер и да си говорим за Форекс.
От сега ви казвам, че моята пи...шка е 17-18 сантиметра и нямам намерение да си я меря с никого.
Просто едно малко общество, в което се чувстваш добре))
Благодаря ти Ричи! Дотук станахме двама
Искам да видя как ще реагират колегите и ако преценя, че сме опрели дъното и има надежда за изплуване, утре вечер ще отворя една тема и ще вмъкна всичката синтезирана информация, която събрах. Може и да не го направя наведнъж, понеже през деня съм изцяло ангажиран служебно.
Тома,
Практиката показва, че ако разчиташ само на добронамереност, начинанието ти е обречено на абсолютен провал. Елементарно решение в случая е постване само от регистирани потребители.
az bix te potkrepil ama sam ot na4inae6ite i vse o6e pravia gre6ki ne ot drudo a ot lakomia i strax
a sega 4akam novinata 4e sam kas E/$ a ne sam na 100% siguren a na 70% ina4e sam za100%
no triabva da se spre sas prostotiite 4e se ottek4avam
az sam v igrata ot 9 meseca no sam is4el vsi4ko koeto e na pazara
Изгубих 3 месеца в преглеждане на форума основно. И понеже в един момент става огромно море от постове, а наистина ценната информация се изгубва, предлагам да отворим една нова тема, в която моля ВСИЧКИ НАПРЕДНАЛИ ТРЕЙДЪРИ ДА УДАРЯТ ЕДНО РАМО НА НАЧИНАЕЩИТЕ КОЛЕГИ И ДА СЪБЕРЕМ ТОВА, КОЕТО СМЕ ПРОЧЕЛИ И НАУЧИЛИ ПРЕДИ ТЯХ.
Ако сме заедно ще успеем, ако се делим, изходът е предизвестен.
МОЛЯ ВИ КОЛЕГИ, НЕКА ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО.
Необходимо е просто всеки да се потруди сам, за да извлечем полза след това всички.
Надявам се от новите колеги да излязът и хората с новата сила и енергия, която изцяло да обнови вражеската среда, която ме посрещна мен като нов в този форум.
Ще ме подкрепи ли някой и има ли смисъл това начинание?
Коментар