IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

Движението надолу в Е/$ и кабела е обусловено основно от покупките на йени в кросовете. Така ще е до края на месеца , а после сме пак нагоре.
    Усех на всички Спекуланти

Коментар

• поща

Петър, здрасти. Ти ли си модератора на форума?

Коментар

• EUR/$

vnimavaite s dalgite za6oto probiv imame na trend liniata i ime predpostavki za stabilno dvijenie nadolo
        a i MA 50 i 100 sa za nisxodi6 tren koito spored mene 6e prodalji do kam 1.31 ako i ne i po nadolo

Коментар

• USD/CHF

snoshti nali wi kazah za usd/chf 1.1670 dnes pribrah 100 pipsa i stiga tolkowa pogelavam uspeh na wsichki i nqkoi imashe da mi dawa 100 eur ama koi li beshe toi

Коментар

• USD/CHF

Лонг кабел

Коментар

• USD/CHF

USD/CHF na dnevna ne pravili dvoino dyno s cell 1.18 az bih slojil porychki sell v range 1.173 do 1.181 uspeh na wsichki !!!

Коментар

• e/d XXX

И при мен е същия проблем - когато губя,понасям ударите и си трая,а като печеля,винаги затварям доста по-рано ...

Коментар

• d/ш

Нивото 1.1670 е точно 23,6% Фибо на понижението от 1,2262 на 07,02 до 1,1479 на 14,03.Това е съпротива и според мен силна,преодоляването на която ще почне да ме удря по джоба с пълна сила.Но ще поживеем и ще видим

Коментар

• e/d

Юлиан, мисля по абсолютно същия начин.
                    Но доколкото се познавам едва ли ще успея да удържа печеливша позиция до 1,15
                    Удвояването е на 1,17 - фибо.

Коментар

• e/d

Аз усилих късите швейцарци и като тебе чакам движение на север за еврото.Само си мисля,дали малко не избързах да удвоя швейцарците сега съм със средна цена 1,1648 и съм без стопове в момента,а т/п е ясна - ако може 1.1515 и даун....

Коментар

• e/d

Рей, според мен обират стоповете под 1,3290.
                        Подкрепата е на 1,3240/50.
                        Държа позициите си (с леки добавки) и очаквам разпродажба на $ ако не до края на деня, то следващата седмица.

Коментар

• Купилите евра....

Ако имате късмет, тези дни ще може да се отървете от тях с 40-50п печалба....
                          Еврото в момента го държи само времевата подкрепа, 3250 е прилично ниво, но и то едва ли ще издържи повече от ден/два/три - просто пазарът се НОРМАЛИЗИРА в момента.
                          А по принцип без 1,38 няма да минем тази година.
                          Успех.

Коментар

• Yulian

- Поста ми от тези за цензуриране ли е? Причината да го напиша бе наличието на импулс , на юг и смятам , че съвета ми не е лош , че е рано да се удължи , понеже импулса не се бе изчерпал , сега съм по-куражлия да го напиша.Защото разсъждавм така - ако ще тръгва на север може и на 1.3320 да се влезе за 1.3380 цел , но в случай че пробие на юг ще направи още две слизания и може да се отзовеш с еврата на 1.3230 , с мерак и тогава си с 70п загуба , и понеже и стопове се слагат ...там вече не знам , просто гледам да не влизам срещу.Тук често задават въпроса -да се целят ли дъна и върхове - да но наум , и ако си ги уцелил тогава влизай в посоката , това ми е мнението.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• e/d

Много са яки мечките този път, ще пробие 1.3270

Коментар

• e/d

и аз си купих от 1,3277.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X