IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

sega 6e donime 1.323/5 ve4e

Коментар

• $

Споко, Гошко! Винаги съм по тренда а не срещу него. Давам си мнението и не смятам да споря. Ако някой смята че с приближаването на Вторник долара ще пада то той много жестоко се лъже. Може и да иде още веднъж над 1,34 след Вторник но вероятността за това е много малка. Много по-вероятно е да се усилва натиска към 1,31 до тогава, да качи докъм 1,33 ако не пипнат лихвите и да продължи след това към 1,30. Гошко, не се изнервяй ако не те устройва казаното.

Коментар

• AUD/CAD

Това несъм го писал аз.
        ==================================
        Magelan: AUD/CAD

отговор
        Айде всички ГЕЙове на клона))
        ==================================

Коментар

• jpy

Petre rabotata mai na dvoen vryh namirisva ne na h&S kakvo 6te kaje6

Коментар

• Гошко: $

ne zabraviai 4e dneska probixme trenda a i spored mene tova ne e trend a prosto korekcia a,b,cna dvigenie B i predi da zapo4ne trenda 6e ima padane na korekcia C sas 5 valni a i nie ve4e sme vidiali 1,2 i 4ast ot 3 valna na valna 1
            s cel na C 1.28
            pone tova e li4no moe mnenie pa kakvo 6e stava ne se znae

Коментар

• $

Тех, помниш ли ме?
              Срещнахме се преди около 3 седмици в този форум, когато еврото се опитваше да пробие 1,3290.
              Тогава пак ти се привиждаше ново дъно.
              Е, и този път няма да видим ново дъно преди нов връх.
              Твърде вероятно е да сме видели дъното за днес и следващата седмица.
              Защо винаги си срещу тренда?

Коментар

• EUR/$

niakoi vigda li v grafikata za momentno padane (dneska )cel kam 1.325/3???

Коментар

• EUR/$

i az sam za nadolo am amalko po nagore do vigdam do kam 1.28 za6oto 6e se vklu4i siln asaprotiva na celia trend na Deyli i mislia 4e tova dvijeni e6e go napravi do kam 2-3 sedmici za da zapo4ne vasxodia6iat trend na 3 ta valna

Коментар

• AUD/CAD

da i az go sledia ama se e kosolidiral mejdu 38% i 50% i triabva da izleze i moje da se xvanat niakolko figuri ina4e az sam za dalga tam ti na kakvo mnenie si

Коментар

• $

Ако тази вечер приключи под 1,3250 очаквам да видим нива под 1,27 до 5 седмици максимум. Може да ви се стори екстремно, но от психологическа гледна точка не останаха повече възможности за негативни новини за долара дори ако ФЕД не направи нищо във Вторник. При тези изключително лоши новини през последните 2 седмици е достатъчна само една положителна за да пробие 1,31.

Коментар

• AUD/CAD

AUD/CAD има добра перспектива за дълга 150-200п

Коментар

• AUD/USD

Схванах. То това вече не прилича и на триъгълник... От Сряда въобще не мога да разбера какво става. Ще се опитам да намеря графиките на GGG.

Коментар

• AUD/USD

Страх ме е от триъгалника който сочи макс 40 но ако не бяух с толкова щях да чакам още

Коментар

• AUD/USD

На 4ч за това избягах толкова рано иначе входа го хванах с малка грешка

Коментар

• AUD/USD

Koko, канали ли си пуснал и на коя графика?

Коментар

Working...
                                X