IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Problem

http://www.anmart-forex.com/

Коментар

• Problem

kajete dobra platforma za targuvane

Коментар

• Падането 2

Аз не бил барал GBP/JPY още. Ако е обърнала тренда ще е вкусно, но сигурното си е сигурно. Пък и йена е в женски род, а сме март
        Е, ако петролът слезе под 50 ще е друго...

Коментар

• Падането 2

А падането GBP/JPY - до къде ли ще е?
          Шорт отново от 199,50, стоп - 200,15, цел - 192.
          Преодоляна е подкрепата на 199,50, заради което мисля, че поне до 198 е доста вероятно ниво.
          Някой ще сподели ли идеи за тази двойка? Винаги съм нащрек след печалба, особенно от 200п., защото...следва поне корекция.Е, надявам се , че тя вече е приключила.

Коментар

• Падането 2

А падането GBP/JPY - до къде ли ще е?
            Шорт отново от 199,50, стоп - 200,15, цел - 192.
            Преодоляна е подкрепата на 199,50, заради което мисля, че поне до 198 е доста вероятно ниво.
            Някой ще сподели ли идеи за тази двойка? Винаги съм нащрек след печалба, особенно от 200п., защото...следва поне корекция.Е, надявам се , че тя вече е приключила.

Коментар

• Падането 2

Е, има и изключения - Властелинът на пръстените, например. 50% например и т.н.

Коментар

• Грийнспан

))
                ne6o ne sam si go instaliral ama ok

Коментар

• Грийнспан

)
                  E564 E5 OL? OA 64 AEOHL2A8L2 L?L 4=

Коментар

• до двойника на Момчил

Njama strashno brato4ka,ama tozi film padaneto 2 ne mi e interesen.
                    Nali znaesh,4e winagi prodaljenieto ne moje da dostigne originala.

Коментар

• до двойника на Момчил

тишина в залата, че адаша трябва да се съсредоточи, хе хе хе

Дружеееее, какво ти казах в петък)) Дано си прочел поста ми преди модераторя,че нещо май е вегетариянец и не му харесаха пържолите))
                      Утре "Падането 2" ))

Хайде лека вечер и внимателно!
                      Модераторе, не си и помисляй да ми триеш поста и без това тази вечер приключвам))

Коментар

• до двойника на Момчил

Майтапа беше много добър - 10х )) Първият пост за днес, който ме накара да се усмихна от раз.
                        Еваларка, брато. Добре дошъл в клуба на веселяците ))

Коментар

• Trafic

Rosene koi e toz gospodin, 4e go izdirvash po si4ki forumi?
                          i kva e tazi kniga...zaintriguva men!

pozdravi i uspeh
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Грийнспан

21.15 ч. утре , за срещата на FOMC (FED).До Момчил и Ричи , опитайте да пишете на кирилица ще свикнете , не е голям проблем и няма да се налага да превключваме , като четем .Успех и по-малко авантюри на пазара.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Trafic

Здравей Trafic,

Ако четеш това много бих се радвал да се свържеш с мен!

rosen_at@pleven.interbgc.com

Става въпрос за книгата, която ти е донесла успех! Аз също съм впечатлен от нея! Ще се радвам да я обсъдим, а защо не и да работим заедно!

Всичко хубаво! С нетърпение ще чакам да ме потърсиш!

Коментар

• Момчил

adash,a ti towa otigra li go na demoto?

Коментар

Working...
                                X