If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петре, сигурно няма да съм жив да го видя, но се чудя дали поне веднъж ще признаеш, че си сгрешил. Всичките ти "прогнози" от миналата седмица са в обратната посока.
Е/$ вместо на "1.37++" е с почти 6 фигури надолу.
Суисито, за което ме предупреждаваше че ще ми затвори сметката на 1.1420, 1.12, 1.09, премина 1.18, на 9 фигури от прогнозата ти. (By the way, много съм доволен от дългата там)
Кабела, за който предричаше 1.94++ е 5 фигури надолу.
Човешко е да се греши, но е дразнещо че винаги се изкарваш прав. Знам, че ще кажеш че това си остават дългосрочните ти прогнози, но миналата седмица ги чакаше "до Петък".
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
10 Figuri
Падането 2
Danoto e max na 1.31, sumniawam se dori da go dokosne, dori i sled FOMC-a!
Коментар
Падането 2
KOKO - и друг път съм казвал,но пак ще повторя.Когато човек е пристрастен и не е обективен, винаги ще си намери причина за действията си.На този пазра обаче наказанието е само едно и то обикновенно е по сметка :-(
Petar, taia proslovuta lihva ve4e e prekalkulirana zaradi sluhovete za vazmojni 50 no vidia li kakvo stana s lihvata pri aud-100p v obratna posoka
Коментар
Падането 2
10 Figuri - имаш свободата да купуваш Е/$ на воля ;-) Аз казах кои са мотивите ми да изчакам до решението на ФОМКа и чак след това да търся подходящи входове за дълга позиция в Е/$
Коментар
10 Figuri
Падането 2
Slaloma s EUR/USD swarshi, sega EUR-to e pretty cheap!
Коментар
%CF%E5%F2%FC%F0+%CA%E0%F0
Падането 2
Много пъти съм бил свидетел но един няма да го забравя докъто съм жив. Беше 29 февруари 2000г.
С 5 котировки и за по малко от 1минута закараха Е/$ от 0.9715 до 0.9290 !?
Как ти звучи ?
Ще ти кажа - СТРАШНО , особенно ако си в обратната посока.
Petar kolko pati si bil svidetel drapnatite o4i da probivat iaki fibota, 1.8918 50% ne e po tehnite sili i te si go znaiat
Коментар
Падането 2
KOKO - на твоя вариант с кабела и корекция от 1 фигура , аз лично не бих разчитал много.Но ти си знаеш - парите са си твои.
Аз обаче очаквам още на Азиатската сесия да имаме здрав "слалом" в Е/$ и П/$
Успех на всички Спекуланти
Petar ne zabraviai 4e v nedelia kogato ti govore6e za mnogo nagore az govorih za 1.3080 no kabela niama da padne pod 1.8918 a za da testva tova nivo do predi fomc ima da se koregira pone 100p nagore
Коментар