IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD Richi

Днес сутринта постнах една статия във форума.Е,оказа се доста вярна.Да де,но нали съм пристрастен,само за кабела спазих препоръката,но пък той не ще да пада.Ако падне,имам чувството,че 1,855 няма да е далечна цел.

Коментар

• EUR/USD

Ей сега ще го спре 76% фибо а преди него и тренда от 1,2020

Коментар

• EUR/USD

Kak zlokopbno se zapria na 1.2943... A sega nakude?...nadoooluuu
        FUNNY MONEY

Коментар

• EUR/USD

Мен ме крепи факта,че онзи ден хеджирах късата Д/Ш с 1/3 Е/Д .Чудя се обаче защо кабела не пада настървено,а и днес сутринта не се качваше нормално,когато еврото се качваше.На ниво на е/д 1,2945 би трябвало кабела да е на 1,8630 - 1,8600.

Коментар

• EUR/USD

Momcheta, vervaite mi, danoto shte e kum 1.2850. Sega shte wurne malko, no sled tova shte ima slalom nadolu. Sled 1.285 se ka4vame na asansiora za 1.40
            FUNNY MONEY

Коментар

• EUR/USD

koito kato mene e za nagore spoko
              ako padne 6e e anti vsi4ko a pazara si spazva pravilata
              1.291 dano

Коментар

• EUR/USD

da tegavo e ama kvo da se pravi az sam za nagore ot po otgore))
                ama spored mene 6e obra6a ve4e i to kam 23:30

Коментар

• EUR/USD

Probie li go zaminavame kum 1.28 min
                  FUNNY MONEY

Коментар

• EUR/USD

na 1.291 se dopira v trenda to4no ne misli a4e 6e go probiva no ni6o se ne znae

Коментар

• EUR/USD

Господа,нали знаете,че няма само назад или само в една посока.Сега е доста трудно на тези кат мен,които са в грешната посока.

Коментар

• EUR/USD

Danoto spored mene se zadalbo4i sled probiva na 1.30 i sled tova na 1.296. Dano shte chakam pri 1.29 ili 1.285, poemam dulboko vazduh i mu vkarvam edin call
                        FUNNY MONEY

Коментар

• EUR/USD

1.293 в до 10 минути - а до 24 часа е под 1.29 аз вече не знам какво става по скоро знам но нямам идея в кой момент ще дойде нещо като корекция - 10 пипса това му е майката

Коментар

• EUR/USD

Къде е дъното?И искам да ви питам за информация за валутния борд,но не българския,мерси предварително и УСПЕХ на всички спекуланти !

Коментар

• EUR/USD

Tuka shte ima goliama korekiika. Do 1.28 shte slezem, bas hwashtam. Ot 1.285 puskam mnogo dulug!
                              FUNNY MONEY

Коментар

• EUR/USD

max 1.293 ima udaljena korekcia 2.618

Коментар

Working...
                                X