IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• COT

А знаеш ли какви са тези Spreads? И защо на хедж фондовете викат non-commercial?

Коментар

• COT

badboy - благодаря ти!
      Те на тия услугите им не бяха ли вече платени?
      Аз ще разгледам сега данните - до 22.03.05 са.

Коментар

• КОКО

supertrader да оправих тия проблеми . Прати ми маил.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

-Имаш ли си вече , компютър , интернет и всичко както му е реда?Ако тези неща са ти ОК , пиши ми тук да ти пиша на меила.
          D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

КОКО ще ти пратя едни майл защото искам да те питам нещо важно.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• badboy

Наистина прецизни входове като се комбинира с Мартингейл, това ще е най удачния вариант. Обаче пак с готовност да се довнася че иначе малко опасно.

Коментар

• Системата на Дона,ако има такава

Yulian A аз мисля че голямото падане на еврото ще започне от другата седмица . Предстоящата седмица ми се вижда корективна с цел 1,31 и от там само на доло колкото до франка Леко слизане до 1,18 и от там лична начална цел 1,22 с добавяния през цент и 20. Така че саветвам за тези не включили се в движението вход в Е/$ 1,3050 и нагоре и вход в $/Франк 1,18 до 1,1750. с цел 1,22 и Е/$ цел 1,28 и надоло. Успех на всички спекуланти тази седмица.

Коментар

• COT

http://www.cftc.gov/dea/options/deacmesof.htm

Non commrsial=large speculators- пенсионни фондове и др. които се надяват да спечелят от предстоящото движение. Commersial- банките- хеджират си риска. Нещо такова.

Коментар

• Добро утро и от мен, колеги! Днес мача,а? От доста време не сме ги били тия шведи и май е крайно време! Айде нащееееееееееееее. Мачкаааай!
                    Не мога да разбера какво скачате срещу Дон Карлос?!? Човека съвсем нормално е обяснил начина си на игра и споделя резултатите си и вместо благодарности получава от Бокочо упреци. Доне, добра игра.
                    Това, което аз мога да кажа за удвояването е, че не е за мен. И си има редица фактори за да изкажа това мнение. Но не го отричам като начин на търговия. И трябва да съм доста ограничен за да го направя. Изобщо кое ти дава правото да го критикуваш? Той изразява лично мнение човека. Някакси го няма уважението и добрия тон. Прави ми впечатление, че не само тук е така. Надявам се искрено да се променят нещата някой ден.
                    Приятна почивка, колеги!
                    Keep walking ...

Коментар

Юли, според мен си я втасал вече, приятелю, но дано не съм прав. Два пъти по 10 пипса на ден не ви ли стигат бе хора?

Коментар

Какъв голям проблем стана със споделеното във форума от Дона!
                        За мен колегата се радваше,че е успял да се отърве от дълго стискан неправилен вход.В момента и аз съм на същото полужение като него - вход къс 1 лот Д/Ш 1.1628,после 1,1740,после 1,1928 и накрая 1,2003.Само дето вчера разкарах лота на 1,2003 ,като купих на 1,1991.Сега съм с 3 лота на ср.цена 1,1769 и чакам евентуално следващ вход на къси около 1.2035-40 и после нагоре пак през 100 п по 1 лот,макс. 2.
                        Разликата тук е,освен големината на сметките,че не удвоявам и утроявам,а и че на 1,3178 влязох къс Е/Д,която позиция си стои и благодарение на нея не съм на повече загуба,а Дона е изчистил печелившата позиция,като е оставил губещата.
                        Готвя се за дълго падане и затова съм предпазлив,както и обаче дебна момент да затворя хеджиращата Е/Д на печалба,при евентуална корекция от понеделник..Сметката е малко над 1000 $ , надявам се да издържа.Сега се уча и не мога да си позволявам учене с много пари.
                        " Успех на всички СПЕКУЛАНТИ" -

Коментар

• badboy

badboy - Къде го гледаш за large speculaters и как го тълкуваш?

Системата на Мартингейл в комбинация с едни 50% точни входове може да донесе от 5 до 25% средномесечно. Аз я прилагам И ВСЕКИ ПЪТ Я УСЪВЪРШЕНСТВАМ, но не мисля да споделям и един ред с никого, ЗАЩО - ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА, КОГАТО ДРУГ ВЕЧЕ Е СПОДЕЛЯЛ , само искам да кажа на Дона, че ако иска да си усъвършенства търговията ще има нужда или от много добър съветник или от собствено доразвитие на знанията си в ОБЛАСТА НА ВХОДОВЕТЕ и ИЗХОДИТЕ.
                          Успех на всички другата седмица! Дълъг съм в eur/usd с много малък процент от сметката .

Коментар

• e/d

Ако еврото ще ходи надолу, защо тогава large speculators са 35/10 занагоре?

Коментар

• Бочко

За да играеш по системата на дона трябва да имаш готовност ако се наложи да освободиш други пари за да можеш да довнасяш. Всичко се случва и никъде не е казано че йената не може да падне под 100. Преди 10 години е била 79. Ако нямаш други свободни пари в момента- ще си цункаш акаунта за сбогом.

Големите фондове не ги знам точно какво правят обаче си диверсифицират риска и затова играят парите си едновременно с всички възможни системи. Като се почне от автоматични скалпиращи системи, арбитраж, дей трейдинг, swing, position, базирани на най различни индикатори системи. И с някаква малка част от парите си, примерно 0,01% играят и по системата на Карлос. И ако на няколко години веднъж се случи нещо извънредно, което никой не го е очаквал- имат готовност да освободят още ресурс и да вкарат още 0,01% за да удвоят позицията. Ако трябва могат да довнасят докато йената падне на нула и след това още.

И отделно че трябва да имаш години опит с нормално търгуване, защото иначе като нищо ще загубиш всичките си пари. Дона си предупреждава човека че този стил не е за всеки. Може примерно компромисен вариант- една малка част от парите си да търгуваш по този начин, а останалите - по традиционните правила. И ако стане нещо непредвидено- да си изтеглиш пари от другите сметки за да довнесеш.

Коментар

• Бочко

-Да не би да си от зарибените от Карлос.Защото тази система на търговия , много я прилагат точно американските фондове , и си пълнят джобове регулярно.А това, че някой се дразни , и много му пречи във Форума да пише , един който е прозрял коя е основната система прилагана на пазарите е очевидно.Защото , информацията е тази , която предпазва от грешки , грешат неинформираните .А връщането към по-високо или към по-ниско ниво при цената е факт , както е факт че цената на която е сключена сделка може и много дълго време , а и изобщо да я няма вече.Но очевидно е че някой иска истината да бъде скрита за пишещите четящите форума , защо за мен е необяснимо - може би за да могат американските фондове да печелят спокойно и на воля и българските трейдъри да ги финансират стабилно , едва ли е така - за тази система има много информация- системата на Мартингейл .А явно е , че някой се дразни че има и българи които се справят , може би ако Карлос пишеше , че е един американец дето я прилага няма да дразни толкова много , защото очевадно е че много ви дразни .А това е системата , на онези които знаят , че не е никак малко да си увеличиш капитала с 20% , за цяла година , и това е доста нормално .Овладяна алчност и прилична цел , като печалба и системата работи , и не само работи , а е фактор на пазара , който осигурява сравнително прилични условия за търговия , и тези , които я прилагат инкасират печалба и не мислиш ли че съвсем заслужено.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X