If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам какво репатриране ще има ?! месеца изтече вече, а обикновено края на март началото на април се продават йени и се купуват други валути....но не знам.
дако коко е прав,защото имам къси п/йена от 200.05
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Луузър никога не съм казвал че не си прав, технически аз виждам 112, но наистина си смел да го направиш, аз примерно съм къс къбел и къс паундйена, и се надявам горедолу да се препокрият въпреки че мисля че йената наистина ще я байват яко по някое време, напротих аз те поздравих за смелостта защото аз нямам такава точно за тая двойка
Успех
badboy, KOKO благодаря за съветите. Тази позиция я открих със стоп поръчки и сега е от цена 107.01. Просто преди малко се прибрах и реших да я напиша във форума. Виждам, че всички яко я скъсявате тази двойка ама аз ще се пробвам. Никво хеджиране. Открих, че и това не е за мен. Ще си я държа и ще я чакам да я видя високо
Успех и на двамата!
Лузър, долар/йена технически е с МАКД дивергенция на 15 и на 30, а фундаментално- всички чакат японците масово да почнат да купуват йена за да си приключат финансовата година до края на месеца. Само ти си занагоре в момента в тази двойка. Затова е необичайно
Много хора ми писаха, за съжаление въпреки че над 1000ч от цял свят го ползваха от някъде е изтекла инфо и куките започнаха да душат а вече и в бг наказват за такова нещо, аз казах и преди че не искам пари от никой но не си заслужава да те тормозят за такава услуга, ако се намери ново безплатно решение ще ви информирам, но все пак това си беше престъпление уви.
-Коко кабела заспа , но пък има як шип на 5м и дори и да не го повлече надолу пак ще го накара да върне малко на юг , той понякога така се държи , може би заради очакванията за йената.Как мислиш.
Коментар