If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет, колеги.Добре, че хванах шорт от 1,305 до 1,2945...А иначе на GBP/JPY след добри печалби, когато ми гръмна стопа на 198,50 за шорт, излязох и потънах в други грижи.Днес като видях 200,12 влязох остро шорт, защото човек трябва да е последователен.Но не намирам много техническа подкрепа в тази позиция.Просто ще почакам.До 190.
На слука...и не бързайте да закривате късите позиции на EUR/USD....Поне до утре вечер....
Едни нагоре, други надолу - ще пада ли ще се вдига ли... понякога пазара не е тех. анализ, не е фундамент, ще вдигнат ли лихвата.. ами ако... понякога пазара не е нито едно от това. А просто голям ШАШ И ПАНИКА ))))))))))))
Нивото 1.2900-30 днес е отминато като на шега. И го очаквах този спад още като не ми излезе дългата от 1.2976 и не го отиграх, а си стискам дългите. Дори след края на тази седмица може да отидем и на 1.26 според мен. При две добри новини, каквито се очертават + спад на петрола + засилващите се очаквания за +0.50% лихва. Затова за дълги ще добавям вече чак на 1.2740. А сега ми се струва едно подсказващо ниво за сел и ще селна, ако отиде под 1.2860. С толкова с колкото съм дълъг. Ще затворя късите на 1.2740 и ще играя само за дълги.
Речено сторено. Ха наздраве!
Коментар