IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/JPY

imam dobavka 300k fxcm i 30k sts

Коментар

• GBP/JPY

LKML

Коментар

• GBP/JPY

Plamko v goliama greshka si draj gi do 198 pone az li4no 4akam 70p za da sloja stop na 0

Коментар

• GBP/JPY

Привет, колеги.Добре, че хванах шорт от 1,305 до 1,2945...А иначе на GBP/JPY след добри печалби, когато ми гръмна стопа на 198,50 за шорт, излязох и потънах в други грижи.Днес като видях 200,12 влязох остро шорт, защото човек трябва да е последователен.Но не намирам много техническа подкрепа в тази позиция.Просто ще почакам.До 190.
          На слука...и не бързайте да закривате късите позиции на EUR/USD....Поне до утре вечер....

Коментар

• EUR/USD

koga izlizat novinite za lixvite

Коментар

• EUR/USD

koga izlizat lixvite

Коментар

• EUR/USD

Но разбира се може би не е и това ! )))))

Коментар

• EUR/USD

Едни нагоре, други надолу - ще пада ли ще се вдига ли... понякога пазара не е тех. анализ, не е фундамент, ще вдигнат ли лихвата.. ами ако... понякога пазара не е нито едно от това. А просто голям ШАШ И ПАНИКА ))))))))))))

Успех на всички

Коментар

• CAD

напълних каруцата с Д/К лонг до горе на 1.2183
                    за адреналин ... да видим да не стане лична драма
                    поздрави и упсхе
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ха здравейте и от мен

Нивото 1.2900-30 днес е отминато като на шега. И го очаквах този спад още като не ми излезе дългата от 1.2976 и не го отиграх, а си стискам дългите. Дори след края на тази седмица може да отидем и на 1.26 според мен. При две добри новини, каквито се очертават + спад на петрола + засилващите се очаквания за +0.50% лихва. Затова за дълги ще добавям вече чак на 1.2740. А сега ми се струва едно подсказващо ниво за сел и ще селна, ако отиде под 1.2860. С толкова с колкото съм дълъг. Ще затворя късите на 1.2740 и ще играя само за дълги.
                      Речено сторено. Ха наздраве!

Коментар

• thomson/fxcm

за закъснението им не мога да помогна, но фундамента и да го знаеш навреме
                        винаги може да ти изиграе номер ...

Коментар

• thomson/fxcm

Благодаря. Ще го имам впредвид.

Коментар

• thomson/fxcm

Понякога и повече...
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• thomson

Кумчо имам реална там и дават 2м закъснение което е фатално понякога

Коментар

• thomson

ако ползваш ли платформа на fxcm допълнително към нея си свали
                                News plugin-a и ще ги имаш овреме и така докато ти изтече демото.... :-)))

Коментар

Working...
                                X