If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да но ако пробие 1.2670 ще имаме двойно дъно и таргета не е ли около1.28?
Абсолютно таргета е 1.2805 минем ли 1.2676 , но 1.2720 беше една много здрава зона на съпротива която удържа 8 напъна от 1.29 нивата и може вече да се е превърнала в доста здрав резистънт, има и един трети момент ако идем пък над 1.2720 защо да спираме на целта а няма ли да ни подейства притегателно 1.30, това са сложни моменти според мен над 1.2767 което е бай зона сигурното е 2700-17 от там не е ясно, според мен видим ли тест на 2720 обаче ще има откат и след това ще идем наистина 2805 ако не видим тест а спрем 2700-17 няма да видим пробив но божа работа
Да но ако пробие 1.2670 ще имаме двойно дъно и таргета не е ли около1.28?
Точният таргет е 1.2801 като на 2805 е 62% корекция на слизането от 1.2977 до 1.2531. Така че там излиза да. Но за сега има много ако. След пробив на 1.2670 вече нещата ще са ясни. Успех.
Бнайт нали правилото беше да се открива позициа от дъното на бара пробил предишния връх/ и аз съм все още зелен във форекса/
т.е под 1.2637
Принципно поне аз го отигравам под дъното на последният връх. Тъй че на мен ми излиза под 30 но както каза КОКО така си е рисково от гледна точка на дълбокия стоп. Все пак е въпрос на гледна точка. Успех.
Privet koko, tai kato sum novobranec se nadiavam da me izvini6 ako ti zadavam tap vapros, no kak se razbira dali se e aktivirala dadena zona , bilo to sell ili buy? Pozdravi i uspehi.
Много труден въпрос задаваш мисля че струва доста скъпо отговорът му, де да го знаех, аз лично изчаквам сигнал от филтъра ми ССИ -такъв в момента нямам още, друг вариянт е да излезе сигнал за ТП на дългите и такъв няма още, трети вариянт е просто да отиграеш сел зона с къс стоп в случая примерно къса от 2650 със стоп над 2670 нещо от сорта
КОКО само идея може да гледаме бар-а на 30 мин при който се получава връх в дадена зона и да пласираме лимит под най-ниската стойност на бара. Пример в момента СЕЛЛ лимит 1.2630 стоп или над върхът на бара или над горната граница на селл зоната. Това естествно си е само идея. Viko1000 всички сме се парили поне по веднъж така че това да не те притеснява. Успех в четенето и ученето. Ако си упорит ще започнеш да правиш пари. Ако не си винаги може да теглиш една майна на времето и парите който си вложил и да се захванеш с нещо друго. Успех ти желая който и от двата варианта да избереш.
Blagodaria i na dvamata (BNIGHT i KOKO) :-) Biahte naistina podrobni i polezni. Az sum v Deltastock ot esenta no se oparih zdravo niakolko pati i sega sum sednal da cheta literatura, i sledia komentarite Vi v tozi forum... jivot i zdrave se nadiavam da se obrazovam niakoga ;-) Uspehi ot men.
Privet koko, tai kato sum novobranec se nadiavam da me izvini6 ako ti zadavam tap vapros, no kak se razbira dali se e aktivirala dadena zona , bilo to sell ili buy? Pozdravi i uspehi.
Много труден въпрос задаваш мисля че струва доста скъпо отговорът му, де да го знаех, аз лично изчаквам сигнал от филтъра ми ССИ -такъв в момента нямам още, друг вариянт е да излезе сигнал за ТП на дългите и такъв няма още, трети вариянт е просто да отиграеш сел зона с къс стоп в случая примерно къса от 2650 със стоп над 2670 нещо от сорта
viko1000 ще си позволя да ти отговоря вместо КОКО по-принцип една зона винаги се определя като две нива примерно в момента селл зоната която споменава КОКО започва от 1.2635 и завършва на 1.2670. Приеми го и като сериозна зона на съпротива. В момента цената се качи до средата на тази зона и срешна сериозна съпротива около седмичният връх на 1.2650 тоест от там явно има продажби. Има два варианта да се отиграва дадена такава зона агресивният е максимално близко до горната граница на зоната в случея някъде около 1.2646 можеше да се продава. Стоп-а ти е над горната граница на зоната. тоест малко над 1.2670. Другият вариант който е и по-консервативният е да се продава при пробив на зоната отгоре надоло. Тоест ако слезе под 1.2635 да се продава стоп-а отново е над 1.2670. Горе доло по-това дали цената излиза от зоната се разбира дали въпросната зона ще се активира или не. Надявам се да съм бил подбробен в обясението си и да си разбрал примера. Успех ти желая.
Коментар