IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: AUD/USD

Първоначално изпратено от dep-j
    Koko kak vijda6 AUD-to ?

Ами сега ще го разгледам по-обстойно май нагоре

Коментар

• AUD/USD

Koko kak vijda6 AUD-to ?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Да но ако пробие 1.2670 ще имаме двойно дъно и таргета не е ли около1.28?

Абсолютно таргета е 1.2805 минем ли 1.2676 , но 1.2720 беше една много здрава зона на съпротива която удържа 8 напъна от 1.29 нивата и може вече да се е превърнала в доста здрав резистънт, има и един трети момент ако идем пък над 1.2720 защо да спираме на целта а няма ли да ни подейства притегателно 1.30, това са сложни моменти според мен над 1.2767 което е бай зона сигурното е 2700-17 от там не е ясно, според мен видим ли тест на 2720 обаче ще има откат и след това ще идем наистина 2805 ако не видим тест а спрем 2700-17 няма да видим пробив но божа работа

Коментар

Да но ако пробие 1.2670 ще имаме двойно дъно и таргета не е ли около1.28?
          Точният таргет е 1.2801 като на 2805 е 62% корекция на слизането от 1.2977 до 1.2531. Така че там излиза да. Но за сега има много ако. След пробив на 1.2670 вече нещата ще са ясни. Успех.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Бнайт нали правилото беше да се открива позициа от дъното на бара пробил предишния връх/ и аз съм все още зелен във форекса/
            т.е под 1.2637
            Принципно поне аз го отигравам под дъното на последният връх. Тъй че на мен ми излиза под 30 но както каза КОКО така си е рисково от гледна точка на дълбокия стоп. Все пак е въпрос на гледна точка. Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Да но ако пробие 1.2670 ще имаме двойно дъно и таргета не е ли около1.28?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от PLP
                Коко пазиш ли си дългите евра от 1.2820?

Да, пазя ги, имах хедж от 2720 и тнт в общи линии средната ми цена ев момента добре но принципно бая от там стои
                Имам добавка в момента в дълга от 2555 със стоп на 2570 от която затворих половината целта ми е 1.2700 там може да затворя евентуално дългата от 2820

Коментар

• Бнайт нали правилото беше да се открива позициа от дъното на бара пробил предишния връх/ и аз съм все още зелен във форекса/
                  т.е под 1.2637

Коментар

• БНИГХТ прав си но стопа трябва да е голям аз избягвам да отигравам така

Коментар

Коко пазиш ли си дългите евра от 1.2820?

Да, пазя ги, имах хедж от 2720 и тнт в общи линии средната ми цена ев момента добре но принципно бая от там стои

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от viko1000
                        Privet koko, tai kato sum novobranec se nadiavam da me izvini6 ako ti zadavam tap vapros, no kak se razbira dali se e aktivirala dadena zona , bilo to sell ili buy? Pozdravi i uspehi.
                        Много труден въпрос задаваш мисля че струва доста скъпо отговорът му, де да го знаех, аз лично изчаквам сигнал от филтъра ми ССИ -такъв в момента нямам още, друг вариянт е да излезе сигнал за ТП на дългите и такъв няма още, трети вариянт е просто да отиграеш сел зона с къс стоп в случая примерно къса от 2650 със стоп над 2670 нещо от сорта
                        КОКО само идея може да гледаме бар-а на 30 мин при който се получава връх в дадена зона и да пласираме лимит под най-ниската стойност на бара. Пример в момента СЕЛЛ лимит 1.2630 стоп или над върхът на бара или над горната граница на селл зоната. Това естествно си е само идея. Viko1000 всички сме се парили поне по веднъж така че това да не те притеснява. Успех в четенето и ученето. Ако си упорит ще започнеш да правиш пари. Ако не си винаги може да теглиш една майна на времето и парите който си вложил и да се захванеш с нещо друго. Успех ти желая който и от двата варианта да избереш.

Коментар

• Коко пазиш ли си дългите евра от 1.2820?

Коментар

• Blagodaria i na dvamata (BNIGHT i KOKO) :-) Biahte naistina podrobni i polezni. Az sum v Deltastock ot esenta no se oparih zdravo niakolko pati i sega sum sednal da cheta literatura, i sledia komentarite Vi v tozi forum... jivot i zdrave se nadiavam da se obrazovam niakoga ;-) Uspehi ot men.
                            Успех на всички :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от viko1000
                              Privet koko, tai kato sum novobranec se nadiavam da me izvini6 ako ti zadavam tap vapros, no kak se razbira dali se e aktivirala dadena zona , bilo to sell ili buy? Pozdravi i uspehi.
                              Много труден въпрос задаваш мисля че струва доста скъпо отговорът му, де да го знаех, аз лично изчаквам сигнал от филтъра ми ССИ -такъв в момента нямам още, друг вариянт е да излезе сигнал за ТП на дългите и такъв няма още, трети вариянт е просто да отиграеш сел зона с къс стоп в случая примерно къса от 2650 със стоп над 2670 нещо от сорта

Коментар

• viko1000 ще си позволя да ти отговоря вместо КОКО по-принцип една зона винаги се определя като две нива примерно в момента селл зоната която споменава КОКО започва от 1.2635 и завършва на 1.2670. Приеми го и като сериозна зона на съпротива. В момента цената се качи до средата на тази зона и срешна сериозна съпротива около седмичният връх на 1.2650 тоест от там явно има продажби. Има два варианта да се отиграва дадена такава зона агресивният е максимално близко до горната граница на зоната в случея някъде около 1.2646 можеше да се продава. Стоп-а ти е над горната граница на зоната. тоест малко над 1.2670. Другият вариант който е и по-консервативният е да се продава при пробив на зоната отгоре надоло. Тоест ако слезе под 1.2635 да се продава стоп-а отново е над 1.2670. Горе доло по-това дали цената излиза от зоната се разбира дали въпросната зона ще се активира или не. Надявам се да съм бил подбробен в обясението си и да си разбрал примера. Успех ти желая.

Коментар

Working...
                                X