IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Аз разчистих всичко. Имам само три къси много малки в GBP JPY със средна цена 202.11
    Нали се напатих! Така ги оставям със стоп 202.60. Време за почивка!

Коментар

• EUR/GBP

Richi na men ne mi varvi s taia dvoika, a ina4e za dolariena si prav za 108+ no nali uj triabva da kupuvat yeni tapite yaponci no kakto i da e moje bi shte si ostavia tp stopovete da gramnat

Коментар

• КОКО

po dobre is4akai za J mislai 4e moje i da stigne 108.3

Коментар

• EUR/GBP

gledali li ste tazi dvoika skoro mislia 4e moge da se vzeme dobre ot neia zapo4nala C korekcia i to idva na dobri niva

Коментар

• 10 pipsa

Abe pone hedjiraneto izleze, na dobar profit sam no se 4udia dali da ne zatvoria kasite i da skasia dolaryena

Коментар

• tyrsq mnenie

И аз така си мисля, но 1.33 - 1.34 до два месеца. Коко, ти си по-смел в очакванията си. Ех, ако беше поискал и втори гол, щеше да го вкараме! Що не го направи?

Коментар

• КОКО

ne issiliva6 li
                i az sam za 1.41 no ne i predi da vida kak 6e zavar6i tova nisxodia6o dvijenie
                a i di mesec dva ???
                do 6 -9 meseca da

Коментар

• tyrsq mnenie

1.298 niama da e predi 1.287 ili 1.285 ili 1.28

Коментар

• tyrsq mnenie

Spored men 1.4 shte ima i to skoro v ramkite na mesec dva

Коментар

• tyrsq mnenie

стига с глупостите и лека - като се събудя към 11 ми се ще да е към 1.2990 лека

Коментар

• tyrsq mnenie

Благодаря :-)

Коментар

• tyrsq mnenie

до 1 година 1.4 ще е само мечта за долара и за чикаго

Коментар

• tyrsq mnenie

очаквам го между 2 и 3.4 след въвеждане на 4-5 регионални валути до 10 години - но това едва би ли те устроило като отговор

Коментар

• е/д

коко за 2 дена имам 300 пипса от иената - и тъи като съм справедлив поднасям дар на пазара

Коментар

• tyrsq mnenie

Предварително се извинявам за лаишкия си въпрос.

В по-дългосрочен план (1-2 години), въпреки повишаването на лихвите, очаквате ли EUR/USD в границите 1.3-1.4?

Благодаря на тези, който ще преборят досадата и ще ми отговорят.

Коментар

Working...
                                X