IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Циклични процеси

И още нещо - за мен главния противник са банките-маркетмейкъри, които в избрания от тях маомент правят фалшифи пробиви на нива, както и други подобни прийоми, а нашата задача е и да предвиждаме тези "номерца" за обиране на парите ни.
    За да продължим и следващия месец купона, в който участваме всичкиV

Коментар

• до коичо от ...

ти си НЕПОПРАВИМ психарфакт е че си с нов ник...

Коментар

• Циклични процеси

Колеги, за мен движението на курсовете на валутите е вид цикличен процес, за който основното е неговата повтаряемост.Само въпрос на време е всяко от нивата, които вече са се случвали, отново да се повторят.И въпрос на мащаби.Ако определим зона от 700 пиписа(например1,35 - 1,28- т.е. без дъна и върхове за еврото), то тази година (подобно и на предишната), ще видим поне по 2-3 пъти всяка от котировките в тази зона.Дори да си бил през цялото време срещу тренда, при обратното движение трябва да увеличиш позицията, максимум двойно, за да си на печалба за периода.А може и да е по-добре.Отработвам това през последните 3 мсеца, комбинирано с затваряне на печеливши позиции и поставяне на лимитирана в същата посока на 20-30 пипса.Резултата е положителен, а риска е да изпуснеш тренда.
        Само мнение...
        На слука!

Коментар

• iwo

Дразниш!Тук не е място за недорасли пубери! Бягай или на училище или ако си вече във ваканция,вземи прочети някоя детска книжка!Докато те нямаше във форума имаше спокойствие,ако ти забранят достъпа до форума,модераторите ще си направят добра услуга!Иначе пак ще се чудят защо форума се скапвал и ще звънят по телефона на този или онзи!
          Аман!

Коментар

• Светлин

А според мен това е психарски пазар и всеки участник в него рано или късно става психар . При изказванията на баш психарите много е важно как се подрежда инфото . Ако някои ти каже ще има дефицит и след 10 мин ти каже да ама тои ще намалее , пазара вече ще е поел посоката по първата информация , а втората ще се игнорира . Същото е и с нивата - ако се стигне до ниво , щироко обсъждано от психо говорителите и 10 мин то не е минато , просто защото всички чакат - нивото не се минава а чакащите заиграват на колебание като един - самите новини , ако са сериозни водят до паника - НИЕ СТАВАМЕ МОДЕЛИРАНИ ПСИХАРИ

Коментар

• Светлин

Светлин, франсетата без съмнение ще вземат важно решение след 2 месеца, но защо не се замислиш какво ще стане ако конституцията бъде приета?
              И какъв е бил курса $/ДМ преди да се заговори за европейска конституция и преди да е имало единна валута?

Коментар

• e/d

аз работя по слухове моге и да не съм доразбрал нещо просто еврото ще стане апетитно след 1.30 засега чакам 1.29 за да съм пак дълъг

Коментар

• Светлин

Според мен фундамента е здраво за $ и все повече ще става, ако някой Усама не се прояви. Много важни са резултатите на 29.5. Ако франсетата отхвърлят конституцията най-малко ще има сериозни сътресения в ЕС. След "промеите" в Пакта за стабилност цъфнаха способностите на евробюрократите и стана безпощандо ясно политическата евровалута колко чини.
                  Швейцарците както винаги нямат нищо против фрнакът да се обезценява. След вчерашния КОФ даже им е добре дошло.

Коментар

• д/и

хехехе

Коментар

• e/d

каква безработица днес излизат ли такива данни???

Коментар

• д/и

може и да е подарък но дълга от 106.85 със стоп 106.75

Коментар

• e/d

затворих дългите евра на 1.2956(безработица в германия)

Коментар

• 31.03.2005!!! (Q1 2005)

cable
                            Ще гледам да продам при поскъпване до 1.8915/1.8950
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• 31.03.2005!!! (Q1 2005) Svetlin Е/Д

Искам да кажа,че твоята логика спред мене е вярна,което обаче е в разрес с това,което държа /къса Д/Ш /като позиция от доста време на цена 1,1843

Коментар

• 31.03.2005!!! (Q1 2005) Svetlin Е/Д

Не знам как се ориентираш относно споменатите цифри,но за мене досега корекцията върви почти еднаква с тази от периода 07.01 - 12.01 , а именно по тази логика движение днес до 1,3040- 70 не би било невероятно.

Коментар

Working...
                                X