IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дидо

ето ти и тел 981 70 40

Коментар

• Дидо

Последната година нямаше диведенти но преди горедолу средната цена на акция беше 2лв и даваха доста добри дивиденти до 20% за 2001 и 2002г, най-добре отиди до офиса ул."Солунска" No.34 и поне за дивидентите от минали години може да се разбереш

Коментар

• Дидо

Nashtite sa si kupili ot bonovite knizki s celia kapital 25 000 ot tiahnite akcii.
        Znaesh li priblizitelno kolko sa na broi za tazi suma?
        Всичко е възможно,само желание да има!
        Делян Костов ;-)

Коментар

• astor

еи смотано копеле с 33 цирея на дебелия задник - запомни едно аз не съм мутант като тъпата ти персона

Коментар

• Дидо

Сега е синергон холдинг
            http://www.synergon.bg/10/page.html

Коментар

• Tony

Niakoi znae li neshto za bivshia privatizacionen fond Petrol?
              Pone imeto mu sega.
              Всичко е възможно,само желание да има!
              Делян Костов ;-)

Коментар

• Tony

na kakva grafika 1h, dnewna ili....

Коментар

• Tony

Не се карайте, какво има да делите толкова. Така де, не сме деца! Дайте да се концентрираме върху графиките, какво мислите, формирахме ли дъното около 1,2820- има един "чук" /hammer/ там, който ми говори за това, но като че ли не е много на мястото си...

Коментар

• Комплекси

Модераторе,забрани гореспоменатия ИП адрес и то по-скоро!!!!

Коментар

• Комплекси

В българското форекс пространство се наблюдава заядлив тон на човек който пише с различни никове и дори често си говори сам със себе си, адреса му е.
                      IP адрес на автора: 213.240.210.231
                      В СТС вече взеха кардинални мерки като забраниха достъпа на тоя адрес до форума си.

Коментар

• Astore, skrii se niakude

Ti sa praznodumeca. Petrola se targuva v USD. Tova oznachava nai-veche, che vsichki proizvodsveni razhodi sa mu v USD. Kogato dolara se ka4va, poka4vaneto mu we4e e kalkulirano w cenata mu. Oba4e v sluchaia nefta ne se ka4va edinsweno zaradi wisokia USD, a poradi zawisheno tursene. A pomisli malko koi variant e po-dobar za amerikancite? Nisak dolar pri i bez tva poka4vashta se cena na petrola ili visok dolar s poka4vashta se cena na petrola? Astore, zle si priatelu. Nikoi ne ti e winowen, 4e si zagubeniak...

Коментар

• Astore

Ти само "УДОБРЯВАШ".
                          Знаещите руски ще ти го преведат.

Коментар

• Ali baba i 10-te prazni 4uturi

Али ти си IWO и то се вижда от 100 километра.
                            Че си мизерник и смотаняк също се вижда.
                            И престани с този петрол че ставаш досаден.

Коментар

• Tony

А да изказваш "компетентни мнения" когато не можеш да си вържеш връзките на обувките не удобрявам.
                              По-добре не казвай нищо когато няма какво да кажеш.
                              Но тази максима е непозната за празнодумците.

Сега разбра ли ме?
                              Или да повторя и на китайски?

Коментар

• Astore

Nito si mi na parite, nito si mi na akula...Kato popro4etesh malko za roliata na petrola v svetovnata ikonomika i vlianiiata mu vurhu indexi i valuti, togava moje da si pogovorim...Nishto chudno, che na Forex si pulne zagubeniak. Jiv i zdrav!

Коментар

Working...
                                X