If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последната година нямаше диведенти но преди горедолу средната цена на акция беше 2лв и даваха доста добри дивиденти до 20% за 2001 и 2002г, най-добре отиди до офиса ул."Солунска" No.34 и поне за дивидентите от минали години може да се разбереш
Не се карайте, какво има да делите толкова. Така де, не сме деца! Дайте да се концентрираме върху графиките, какво мислите, формирахме ли дъното около 1,2820- има един "чук" /hammer/ там, който ми говори за това, но като че ли не е много на мястото си...
В българското форекс пространство се наблюдава заядлив тон на човек който пише с различни никове и дори често си говори сам със себе си, адреса му е.
IP адрес на автора: 213.240.210.231
В СТС вече взеха кардинални мерки като забраниха достъпа на тоя адрес до форума си.
Ti sa praznodumeca. Petrola se targuva v USD. Tova oznachava nai-veche, che vsichki proizvodsveni razhodi sa mu v USD. Kogato dolara se ka4va, poka4vaneto mu we4e e kalkulirano w cenata mu. Oba4e v sluchaia nefta ne se ka4va edinsweno zaradi wisokia USD, a poradi zawisheno tursene. A pomisli malko koi variant e po-dobar za amerikancite? Nisak dolar pri i bez tva poka4vashta se cena na petrola ili visok dolar s poka4vashta se cena na petrola? Astore, zle si priatelu. Nikoi ne ti e winowen, 4e si zagubeniak...
А да изказваш "компетентни мнения" когато не можеш да си вържеш връзките на обувките не удобрявам.
По-добре не казвай нищо когато няма какво да кажеш.
Но тази максима е непозната за празнодумците.
Nito si mi na parite, nito si mi na akula...Kato popro4etesh malko za roliata na petrola v svetovnata ikonomika i vlianiiata mu vurhu indexi i valuti, togava moje da si pogovorim...Nishto chudno, che na Forex si pulne zagubeniak. Jiv i zdrav!
Коментар