IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мнение

вярно че малко изоставам в GBP/JPY ама е много лош суап-а ;-)) иначе си ги държа само да не се окажа прав да дремя на тази позиция половин месец като се замисля логически мног хора като мен вече влязоха в играта други сега се включват трети чакат още по високи нива за BOJ маи остава да си кютат на тези нива една седмица да полудее всеки от суап и след това здраво надоло като имам предвид 6-7 фигури в рамките на два-три дни та кой се усетил усетил ....пена се ожени ;-))) такова движение имаше и в GBP/NZD където за една седмица многo се постараха жалко че моите нерви не издържаха ама бях 43к на минус 4 фигури а след това от 23.03-31.03 направи 10 фигури това е само мнение разбира се даже ми се иска BOJ да не са такива гадове и в сряда да вземат някакви мерки че тази йена скоро ще стане само за тоалетна хартия.

Коментар

• добро утро на всички!!! КИТАЙ

"Един от видните китайски икономисти, Фан Ган, заяви, че спекулативният натиск върху юана е причината властите да се въздържат от реформа на валутните пазари на страната. Според него, в дългосрочен план е в интерес на Китай да "отвърже" юана от долара. "
      Интересно е за кого ще го "вържат"?Ами ако не искат да го вързват за друга валута?

Коментар

• добро утро на всички!!!

Е/$ определено оформи двойно дъно на 4Н, интересно дали днес ще успее да го пребори.
        Успешен ден на всички!!

Коментар

кви новини за Китай дай малко инфо?

поздрави и успех
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Излязоха новини и пазарът потръпна.Внимавайте.

Коментар

Ясно,значи си в правилната засега посока!
              ОК

Коментар

юлиане аз съм се събудил но ти явно още не си, знам какви са котировките в момента ама пиша че е средна цена на всички мислех че се подразбира

Коментар

Оставих последно стоп на 204,10.Удари ли го - следва поне един ден пауза в търговията с тази двойка.
                  До тук няма сериозна индикация за смяна на тренда, поради което опита си беше на ръба на авантюрата.EUR/GBP , може пък да оформи дъно и да тръгне нагоре.
                  Успех и на слука на всички колеги.

Коментар

След евентуалното падане на 1,2800, фамозното 2730-60 може да бъде гризнато за отрицателно време.
                    От там предполагам ще се търси дъно - къде ще бъде, ще се изясни от начина на преодоляване на 1,28, т.е. от дължината и скоростта на "засилката". При мен има един бермудски триъгълник с дължина 40 дена и дълбочина м/у 1,25 и 1,26 - може да е там някъде.
                    Кабела - пак се заговори за вдигане на лихвата, така че удължавам при възможност. Рискът е някой да го отнесе - предпочитам да не съм аз, а примерно еврото.... Внимавайте с йените там!
                    За Австралиеца или добро, или нищо - засега нищо...
                    Това е само мнение - важното е да се взимат подходящи предпазни мерки.
                    Успех.

Коментар

Давидов,не си се наспал,виж какви ги пишеш за П/Й и Д/Й

Коментар

Успешен ден и от мен пожелавам на всички колеги.И аз се включвам в голямото скъсяване на Паунд/йена от 203.8. Според мен вече е време да гоним 197,но нищо не се знае може да се наложи подобряване на цената ако стигнем по високи нива.Аз лично смятам ,че е много вероятно да продължим още на горе въпреки това не мога да устоя на изкушението-)

Коментар

добро утро на всички и успешен ден !!!!
                          от сноши имам изпълнени поръчки в
                          buy GBP/JPY 30k средна цена 202.11 цел 199.5-201
                          buy USD/JPY 9к 108.14 цел 107-107.6
                          sell GBP/NZD 7к 2.6592 цел 2.645-2.65
                          buy AUD/USD 12к 0.7681 цел 0.777-0.78

Коментар

• просто информация

Това П/Й е пробило почти 204.На графиката -дневна няма изгледи за спиране - две взходящи свещи и втората по-дълга от първата.Впроса е да се разбере третата каква ще е.

Коментар

• просто информация

Здравейте,
                              кумчо вълчо,става въпрос за Българската Фондова Борса и не се отнася за всички останали акции.....

Пожелавам Ви успех с късите GBP/JPY.Аз съм на вълна къси "КИВИТА".
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• GBP/JPY

Така и не приключи оформянето на тази свещ / "залязваща звезда", но ако тя- не, аз със сигурност изчезвам /, която би била ясен индикатор за низходящ тренд, според мен, на дневна...203,26 ...
                                Лека, ако има още четящи... :-О

Коментар

Working...
                                X